Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επισκευή εξωτερικών τοίχων οροφοδιαμερίσματος & θερμοπρόσοψη


giorgosmi

Recommended Posts

Δεν ειναι απαραίτητο να έγινε ο αρμός από σεισμό, ειδικά αυτός του μικρού στηθαίου. Μπορεί να οφείλεται σε συστολοδιαστολές, κρούσεις, κλπ

Link to comment
Share on other sites

και γω ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουνα, ότι μπορεί να έγινε και από την συστολή διαστολή των υλικών, τέλος πάντων σωστά στο λέει ο Didonis δεν μπορείς να πάρεις ούτε εκτίμηση κόστους από το michanikos.gr γιατί δεν είναι δυνατόν κανένας Μηχανικός από μια φωτογραφία να καταλάβει τι έχει γίνει εκεί και ποια είναι η έκταση της ζημιάς. Θα πρέπει να καλέσεις Μηχανικό που να ασχολείται με επισκευές ρωγμών σε κτίρια να κάνει μια εκτίμηση ζημιάς και πως φτιάχνεται.
Καλημέρα. Και βέβαια μιας που δεν θα το ξέρεις το Michanikos.gr δεν μας επιτρέπει μαζί με το ότι είναι αδύνατον από την φωτογραφία να δώσουμε τιμές, προσωπικά βλέποντας μια φωτογραφία (η οποία μπορεί να δείχνει μόνο μέρος της ζημιάς αδυνατώ και δεν θέλω να δώσω καμιά ιδέα που θα κυμανθεί το κόστος και δεν γίνεται κιόλας) Οπότε καλή συνέχεια, πρόσεξε μόνο γιατί μαστόροι που μπορούν να το στερεώσουν υπάρχουν πολλοί, το τι το προκάλεσε, το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φτιαχτεί, το ποια είναι τα καλά υλικα να φτιαχτει, αυτο το ξέρουν λιγοι. 

Link to comment
Share on other sites

Ρίσκο μου φαίνεται τελικά το εγχείρημα να αγοράςω σπίτι του 80.

μηπως πιο έξυπνη επιλογή τελικά το νεόδμητο με 25-30% plus στην τιμή ;

 

Τι πιστεύετε; 

Link to comment
Share on other sites

4 ώρες πριν, giorgosmi said:

Ρίσκο μου φαίνεται τελικά το εγχείρημα να αγοράςω σπίτι του 80.

μηπως πιο έξυπνη επιλογή τελικά το νεόδμητο με 25-30% plus στην τιμή ;

 

Τι πιστεύετε; 

Αν 2 σπίτια παρόμοιων χαρακτηριστικών, αλλά 40 ετών διαφοράς ηλικίας, έχουν μόνο 25% (που θα είναι μικρότερη αν το παλιό θέλει οικοδομικές αποκαταστάσεις)  διάφορα τιμής τότε νομίζω πας σε νεοδμητο . Βέβαια αυτό είναι αοριστολογια και δεν σχετίζεται με το ερώτημα σου.

Και το σπίτι μου μας δείχνεις το απορρίπτεις πολύ εύκολα. Οπως και να χει η αγορά κατοικίας θέλει μεθοδικό ψάξιμο. Και αν δεν είσαι του χώρου των κατασκευών ίσως θα πρέπει να πληρώσεις και κάποιους ειδικούς να γνωμοδοτησουν διότι αν δεν τα λύσεις τώρα αυτά ενδεχόμενα να τα πληρώσεις πολλαπλά στο μέλλον. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.