Jump to content

Recommended Posts

Posted

Είμαι νέος μηχανικός και προσπαθώ να καταλάβω τι πακέτο πρέπει να αγοράσω από τη 4Μ προκειμένου να συντάξω μια Η/Μ μελέτη. Βλέπω ότι στο site τους έχουν το 

ΠΛΗΡΕΣ Η/Μ ΠΑΚΕΤΟ ADAPT-FINE/AutoFINE

Τιμή: 2,450.00 EUR

παράλληλα όμως έχουν και 

Πρόγραμμα Συνδρομής 2022: Η/Μ ADAPT/FCALC μέχρι 5 εφαρμογές

Τιμή: 120.00 EUR

Σε τι αποσκοπεί αυτός ο διαχωρισμός; Απαιτούνται και τα δύο; Αν το δεύτερο είναι μόνο για τεχνική υποστήριξη και αναβαθμίσεις τότε γιατί έχει τον περιορισμό των 5 εφαρμογών; 

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, καθώς το τμήμα υποστήριξης τους δεν φαίνεται να θέλει να μου εξηγήσει τα παραπάνω; 

Posted (edited)

Καλημέρα, η 1η τιμή δηλ. τα 2.450,00 αφορά πληρωμή εφάπαξ για αγορά του λογισμικού. Η 2η τιμή δηλ. τα 120,00 EUR αφορά το ετήσιο συμβόλαιο υποστήριξης που πρέπει να πληρώνεις ώστε να έχεις την τελευταία έκδοση και για παροχή υποστήριξης. Η τιμή των 120 EUR αφορά μέχρι 5 εφαρμογές, για >5 τότε μου φαίνεται η τιμή είναι 145 EUR, ενώ για το σχεδιαστικό του Fine είναι 85 EUR.

Για ποιό λόγο δεν θέλει το τμήμα υποστήριξης να σου εξηγήσει, μήπως δεν κατάλαβες εσύ κάτι;

Edited by akis73
  • Upvote 1
Posted

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι θα πει 5 εφαρμογές ; Εννοεί 5 μελέτες; Έχει περιορισμό δηλαδή στο πόσες μελέτες θα κάνεις; Αν δεν αγοράσω το ετήσιο συμβόλαιο μπορώ να δουλέψω μόνο με την αγορά του λογισμικού (2.450) ; Μπορώ να αγοράσω μόνο το ετήσιο συμβόλαιο χωρίς την πρώτη τιμή αν το θέλω μόνο για ένα έτος ή μόνο για 5 μελέτες ; 

Posted (edited)
1 ώρα πριν, NikoGkot said:

Εννοεί 5 μελέτες;

Όχι, εννοεί 5 εφαρμογές (π.χ: Ηλεκτρολογικά, Μονοσωλήνιο, Πισίνες, Απώλειες, Παθητική Πυροπροστασία...). Επιλέγεις απ' όλο το πακέτο των εφαρμογών τις 5 σημαντικότερες για σένα και σου παρέχει τεχνική υποστήριξη καθώς και τυχούσες ανανεώσεις σε αυτές. Μελέτες με την κάθε εφαρμογή μπορείς να κάνεις όσες θες.

1 ώρα πριν, NikoGkot said:

Αν δεν αγοράσω το ετήσιο συμβόλαιο μπορώ να δουλέψω μόνο με την αγορά του λογισμικού (2.450)

Φυσικά. Με τα manual των εφαρμογών...και λίγο φόρουμ "Μηχανικός". 😂:D

Edited by Konstantinos IB
  • Like 2