asap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Ας είναι λοιπόν η πρώτη μου δημοσίευση άκρως τεχνική από επιστημονικής απόψεως και άκρως επιστημονική από τεχνικής απόψεως . Κοινώς , φίλε [email protected] ,πέρασαν χρόνια και τα ξέχασες ; ταμπερ , όχι τάπερ ( dumper ) , ρίβερ και ίβερ ( invert ) και άλλα δίχως έλεος εκεί ψηλά στα βουνά με τους μάο μάο υ.γ. : τα δέοντα σε όλους σας , πρώτο μήνυμα και δεν ξέρω τους κώδικες δεοντολογίας του forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Κοινώς , φίλε [email protected] ,πέρασαν χρόνια και τα ξέχασες ; ταμπερ , όχι τάπερ ( dumper ) , ρίβερ και ίβερ ( invert ) και άλλα δίχως έλεος εκεί ψηλά στα βουνά με τους μάο μάο Ο ''Μητσοτάκης'' και ο ''Μάστορας'' πάντως έτσι τα αποκαλούσαν! Την καλημέρα μου από την πρωτεύουσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pluto Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 -κυνοφαΐτες: οι τριγωνικές προεξοχές της τοιχοποιίας όπου πατάει η δίρριχτη στέγη! -αρμακαΐνες: τα ζευκτά! (ας επιβεβαιώσει κάποιος την ορθογραφία!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φυσικός Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Επιτέλους και ένας πραγματικός επιστήμονας στο forum πήξαμε με τους μηχανικούς, καλώς ήρθε δάσκαλε. καλως σας βρηκα!αν και οι ψηφιακές μου συλλογές δεν αναιρούν αυτό που λέει η υπογραφή μου!άλλωστε εγώ διαβάζω τα χοντρά γράμματα του βιβλίο της φυσης (βλ.τη σχετικά μεταφορά του Νεύτωνα)..εσείς όχι μόνο διαβάζετε και τα ψιλά αλλά γράφετε και σε αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pluto Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 επανέρχομαι στο thread για να προσθέσω το "θα το περάσουμε όλο με κρουασανίτ" που άκουσα τις προάλλες (αντί για κουρασανίτ) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcgeo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Διαφανές μπετό = Εμφανές μπετό Το άκουσα και τρελλάθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 μην το λες... μπορεί απλά να είναι πολύ μπροστά... για δες εδώ... http://www.litracon.hu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcgeo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Ευχαριστώ Achille! Τρέχω να ζητήσω συγνώμη που παρεξήγησα αυτά που άκουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Ντοσιέ = ... W.C. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Ρατιέ (radier) λατάκια (καδρόνια για καλουπωμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα