Athan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Kαι λίγο black humor... Κάποιος παλαιότερα μου είπε ότι ρίχνει ταφόπλακα, εννοώντας φυσικά εδαφόπλακα! Μακριά από εμάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrafiot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Μερικά που συναντώ πολύ συχνά: μόνωση= ντάου (dow) Θα σε διορθώσω..οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει το λένε ντάουν = Dow κάτι σαν το σύνδρομο δηλαδή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιώργος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Mασταρι και πετσωμα... Επίσης ο ορος φαρμακο για οτιδηποτε προσμικτο και ο ορος χαρτι για τιμολογια-δελτια αποστολης Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 αρώο (arrow,μάρκα μηχανήματος συμπύκνωσης) μπαγάς (ξύλινο ρετάλι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 γλώσσα = εννιάτρυπο τούβλο γκρο=άοπλα δάπεδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrafiot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 παντόφλα = σπασμένο τούβλο ώστε να μένουν 4 ή 3 τρύπες σε σειρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 balance tank (δεξαμενή εξισορρόπησης) : μπαλαστάιν :lol: αχαχαχαχαχαχααχαχααχα δε γίνεται αυτό !!! ένα άλλο: τα σαμπάνια ----> συρματόσχοινα του γερανού και μάιναααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 :lol:αχαχαχαχαχαχααχαχααχα δε γίνεται αυτό !!! ένα άλλο: τα σαμπάνια ----> συρματόσχοινα του γερανού και μάιναααααααααααααααααααααα Τι μου θύμησες ρε Theo:D, αυτό το άκουσα στο πρώτο έργο μου από αυτόν που είπε το μπαλαστάιν θέλαμε να κατεβάσουμε έναν λέβητα από το φορτηγό και μου λέει άστο μη σε νοιάζει θα το σαμπανιάρω εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Εμ εκείνο το μισοτσίμπουκο!!! τι σου λέει πάλι... Μισοτσίμπουκο: καμπύλωμα στην πάνω εξωτερική πλευρά μιας μαρμαροποδιάς ΥΓ Υπάρχει και σε ολόκληρο (βλέπε 1828/08 ΣτΕ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkourt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2009 υδρομονωση = υγρομόνωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα