Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδελφοι.
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει, σε μία υπό έκδοση άδεια πότε θεωρούμε ότι έχει γίνει εξάντληση του συντελεστή δόμησης ? 
( Εάν πχ η υπολειπόμενη δόμηση είναι μικρότερη του 1 τ.μ. , του ενός υπνοδωματίου, του ενός κλιμακαστασίου  ? )
Και από που προκύπτει αυτό ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων  

Δημοσιεύτηκε

δεν υπάρχουν συντελεστές δόμησης ανά δωμάτιο ή ανά χρήση.

Εξάντληση έχουμε όταν έχει υλοποιηθεί η μέγιστη επιτρεπόμενο επιφάνεια για το Οικόπεδο ή Γήπεδο

Τι προσμετράει και τι δεν προσμετράει σε ΣΔ προκύπτει βάση των Πολεοδομικών Κανονισμών (σήμερα ΝΟΚ και πρίν όλοι οι ΓΟΚ

11 λεπτά πριν, vespavic said:

...
....

από ΝΟΚ

Δημοσιεύτηκε

Και εγώ κάποτε αναρωτιόμουνα, μέχρι που ρώτησα τη πολεοδομία.

Δηλ. αν 340μ² είναι η επιτρεπόμενη δόμηση και έχω πραγματοποιούμενη 339.4μ²

θεωρείται εξάντληση;

Και μου είχαν απαντήσει, όχι.

Οσο γράφει τόσο θα πρέπει να φτάσεις.....

Δημοσιεύτηκε
5 λεπτά πριν, petros71 said:

... μέχρι που ρώτησα τη πολεοδομία.

... πραγματοποιούμενη 339.4μ²

...

καλά σου είπαν...

αλλά έπρεπε να ρωτήσεις τον σοβατζή να σου πει πόσα χιλιοστά να φουσκώσει σε ένα σημείο τον σοβά να είχες εξάντληση αν αυτό ήθελες.....

Δημοσιεύτηκε
7 ώρες πριν, vespavic said:

Καλησπέρα συνάδελφοι.
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει, σε μία υπό έκδοση άδεια πότε θεωρούμε ότι έχει γίνει εξάντληση του συντελεστή δόμησης ? 
( Εάν πχ η υπολειπόμενη δόμηση είναι μικρότερη του 1 τ.μ. , του ενός υπνοδωματίου, του ενός κλιμακαστασίου  ? )
Ευχαριστώ εκ των προτέρων  

Μια άποψη είναι να απομένουν<10τμ που αναφέρει στο άρθρο 11 παρ. 6δ.

Ωστόσο κάποιες ΥΔΟΜ ζητάνε το 0τμ.....

Αν η ερώτηση έχει να κάνει με το ύψος και τα δ,Δ δες στις τεχνικές οδηγίες του άρθρου 15, μπορεί ο ιδιοκτήτης με ΥΔ με διακεκομμένη γραμμή να υποδείξει σε ποιο ύψος εξαντλείται και μελόντικα ο ΣΔ

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ πολύ όλους/ες σας.
Αν υπάρχει και άλλη άποψη, ενδιαφέρομαι να την ακούσω

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.