Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ιδέες για το μπαλκόνι


bisop

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους! 

Νέος στην ομάδα και ζητάω τις συμβουλές σας.
Πρόσφατα μετακομίσαμε με την γυναίκα μου και την μικρή κόρη μας σε καινούργιο διαμέρισμα. Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι για την διακόσμηση του μπαλκονιού διότι όπως βλέπετε δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.
Αυτό που με προβληματίζει είναι η τρύπα που φαίνεται στην φωτογραφία και από εκεί τρέχουν τα νερά της ζαρτινιερας όταν βρέχει.
Η ιδέα μου αρχικά ήταν πέρα από τοποθέτηση δαπέδου για εξωτερικούς χώρους να τοποθετούσα και κάτι αντίστοιχο κατά μήκος από αυτό το τοιχάκι. Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να πήγαινα τα νερά από την τρύπα της ζαρτινιερας στην άλλη τρύπα κάτω δεξιά που φεύγουν από το μπαλκόνι?
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

1.jpg

2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να καθαρίσετε την ζαρτινέρα πρώτα για να δείτε την ροη τον υδάτων και σε τι κατάσταση ειναι η οπη. Μπορείτε να κλείσετε την οπή αυτη και να ανοίξετε νεα προς το τέλος της ζαρτινέρας κοντά στο σιφονι της βεράντας. Ομως πρέπει να υπάρχει κλιση εντός της ζαρτηνιριες  για να πανε τα νερα εκει. η οπη μπορεί να γινει και εξωτερικά της ζαρτινέρας και να ενωθεί με το λουκι της βεράντας αν ειναι εξωτερικά

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.