Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμφιβολία για την αναγκαιότητα τακτοποίησης ΕΡΚΕΡ (ερώτηση ιδιώτη)


Maraki3

Recommended Posts

Καλημέρα στην ομάδα.Θα εκτιμούσα απαντήσεις στο ερώτημά μου: ειμαι συνδιοκτήτης τριώροφης οικοδομής με άδεια το 1978 και επιθυμούμε να εκδώσουμε ηλεκτρονική ταυτότητα του κτιρίου. Ανάμεσα στις άλλες τακτοποιήσεις που θα κάνουμε ο μηχανικός μας ζητάει να τακτοποιήσουμε ένα ανεκτέλεστο έρκερ στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου και μείωση του φωταγωγού κατα 10 εκατοστάστο πανω μερος του λόγωεπιχρισματος(σοβαντισμα).Είναι απαραίτητες αυτές τις τακτοποιήσεις ή όχι ;με δεδομένο ότι οικονομική επιβάρυνση είναι μεγάλη. σας ευχαριστώ  εκ των προτερων περιμένοντας τις απαντήσεις σας.

Edited by Pavlos33
έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33
Link to comment
Share on other sites

Εικόνες απο το μέλλον.

"Αυτά που λες κύριε μηχανικέ μου ειναι βλακειες για να μας βάλεις σε περιττα έξοδα..... Ρώτησα εγω στο michanikos.gr και ο cvlengnr που ειναι μόρτης και γνώστης (οχι σαν εσένα) μου είπε ότι δεν χρειάζονται τακτοποιήσεις......"

Αν δεν εμπιστεύεστε τον μηχανικό σας, πάτε σε άλλον, τον πληρώνετε και παιρνετε 2η γνώμη, δεν ρωτάτε σε φόρουμ τον κάθε τυχάρπαστο και ανώνυμο cvlengnr που μπορει να μην ειναι καν μηχανικός και να σπάει πλάκα εδω για να περνάει η ώρα του. 

  • Like 2
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

δίκιο έχετε οι παραπάνω και όντως θα πρέπει να εξεταστεί το έρκερ, αν αποτελεί παράβαση. Σκέφτομαι αυτά που έγραψε ο cvlengnr μετά τον didonis και ενώ αρχικά ετοιμαζόμουν να πω ότι το έρκερ δεν θα το τακτοποιούσα, το σκέφτομαι 2 φορές γιατί ναι ένας ακόμα ή και άλλος που θα πάρει τα σχέδια από κοντά και θα τα δει αυτά, όπως και το ακίνητο, αυτοί θα ξέρουν να σας απαντήσουν καλύτερα. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.