Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΕΑ σε μη ηλεκτροδοτούμενο ακίνητο


topo2

Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι, 

μου ζητήθηκε να βγάλω ΠΕΑ σε ένα ακίνητο (κατοικία) το οποίο βρίσκεται σε μη ηλεκτροδοτούμενη περιοχή. Στο ακίνητο δεν υπάρχει εγκατεστημένο ούτε σύστημα θέρμανσης, ούτε ψύξης, ούτε ΖΝΧ. Υπάρχουν μόνο κάποια μικρά φωτοβολταϊκά πάνελ, τα οποία χρησιμοποιούνται για φωτισμό και ένα ψυγείο, και σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες για θέρμανση, ψύξη και ΖΝΧ. Στο λογισμικό θα καταχωρήσω τα κλασσικά θεωρητικά συστήματα με ηλεκτρισμό ή θα πρέπει να τα καταχωρήσω κάπως αλλιώς, αφού η  περιοχή είναι μη ηλεκτροδοτούμενη ? 

Ευχαριστώ πολύ.    

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχει συστήματα, βάζεις τα θεωρητικά. Αν έχει αλλά αυτά δεν καλύπτουν το σύνολο των χώρων, αν θελεις να είσαι τυπικός, κατά αναλογία ορίζονται τα συστήματα σε όσο τμήμα καλύπτουν και για το υπόλοιπο μπαινουν τα θεωρητικά συστήματα. Εννοείται ότι δεν παίζει ρόλο αν το ακίνητο είναι συνδεδεμένο στα Δίκτυα κοινής ωφελείας ή όχι. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.