Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 39
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσιεύτηκε
Ένα είναι το πρόβλημα, η υιοθέτηση του"υπερ-εγώ" της μάζας

Mεγαλύτερο πρόβλημα αποτελεί η η υιοθέτηση του"υπερ-εμείς" του ατόμου...:P

Δημοσιεύτηκε

edit: [/b]Πάει και rigid.. τον χάσαμε κι αυτόν...θα ακολουθεί τον Pappos...Τελευταία ελπίδα ο zavi!!!

@pappos+rigid κ παντός ενδιαφερόμενου:

εγώ προτίμησα να μείνω μηχανικός κ να πληρώνω ψυχοθεραπευτή.Γλυτώνω το συκώτι μου από χρόνιο αλκοολισμό,από ημικρανίες κλπ.Όνειρό μου είναι να ανοίξω ένα μαγαζί να πουλάω καλσόν,καθαρίζοντας 1.000,00 euros per day κ να τα τρίψω στη μούρη των πρώην ''αφεντικών'' μου.:lol:

Μέχρι τότε,για να κατακτήσω αυτό το όνειρο,θα χρειαστεί να παρέχω τις υπηρεσίες μου ως μηχανικός,γιατί αλλιώς δεν θα έχω παντεσπάνι στο τραπέζι...:lol:

Κ έτσι λοιπόν,θα ανοίξει μία καινούρια αλυσίδα καταστημάτων γυναικείας ομορφιάς,τα ''ZAVI CENTER'',που θα επαληθεύσουν τα όνειρα μιάς ζωής!!!:lol:Κ όποιος γουστάρει όταν θα έρθει η στιμή,ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ!!!:lol:

Δημοσιεύτηκε

Zavi Center στο Κολωνάκι

Zavi Center στην Ρουμανία

Zavi Center ΘΗΒΑ

KΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΕΝΔΥΣΗ

ΕΣΩΡΟΥΧΑ

ΜΑΓΙΟ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ

ΤΑΣΕΙΣ-ΜΑΛΛΙΑ

ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

CAFE/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

:lol: καλά είσαι απίστευτος δύσκαμπτε! :P

• 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

και δεν με λες Pappos, η πορτα του avatar ειναι η εισοδος σε έναν νέο τρόπο ζωής?

ή μήπως είναι η πόρτα με την κιμωλία του λαβύρινθου του Πάνα http://www.imdb.com/title/tt0457430/ ?

Δημοσιεύτηκε

Είναι η πόρτα που συμβολίζει την κλειδαρότρυπα του παραδείσου...

Και εσύ βάρβαρε τα ισοπέδωσες !!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.