Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευές δημοσίων έργων


Recommended Posts

Καλησπέρα,

Υπάρχει κανένας συνάδελφος στο forum που ασχολείται με κατασκευές δημοσίων έργων?

Εάν ναι έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα πληρωμών από "δύσκολό" επίτροπο? Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης του? Εδώ πέρα μας έχει τρελάνει όλους, στο τέλος δεν θα γίνονται πλέων δημόσια έργα αφού δεν θα έχει μείνει εργολάβος αφού κάνει πράξεις σχεδόν σε όλα τα έργα για ψύλλου πήδημα.

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε έχεις στείλει έγγραφη όχληση? Αν όχι στείλε και κοινοποίησέ την στο ΥΠΕΧΩΔΕ και στον εισαγγελέα της περιοχής σου και να δεις πως στρώνουν όλοι!

Link to comment
Share on other sites

Συνονόματε Αλέξανδρε το έχω σκεφτεί αυτό αλλά δυστυχώς νομίζω ότι τον καλύπτει ο νόμος αφού δικαιολογεί τις πράξεις του νομικά. Αυτός, νομίζουμε όλοι, ότι τώρα μαθαίνει τεχνική νομοθεσία και είναι τυπικός μέχρι αηδίας (π.χ. ζητάει πρωτόκολλο εγκατάστασης εργολάβου σε μικρά εργάκια, κωλύει έργα επειδή "μυρίζεται" διαπλοκή). Εν το μεταξύ τα παίρνει κιόλας...

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις όλα σου τα χαρτιά εντάξει κάνε την όχληση και κοινοποίησε την ΥΠΕΧΩΔΕ και εισαγγελέα. Ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν είναι όπως προβλέπεται στη νομοθεσία, δηλαδή κάποια χαρτιά πήγαν καθυστερημένα και άλλα τέτοια. Συνεννόηση με επίβλεψη και μη μασάς. Όταν βλέπουν κοινοποίηση εισαγγελέα γίνονται εξυπηρετικότατοι!!!

 

Η άλλη λύση βέβαια είναι να ρωτήσεις τον μ@@@@α πόσα θέλει, κάτι επίσης συνηθισμένο στα δημόσια έργα. Είναι τυχαίο που όλοι αυτοί κάνανε περιουσίες με μισθό 1500ευρώ το μήνα?

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ Αλέξανδρε, θα το επιχειρήσω αυτό που λες. Μάλιστα θα προσπαθήσω να βάλω και άλλους συναδέλφους μέσα (λίγο δύσκολο γιατί προτιμούν την εύκολη λύση - δηλαδή να τα σκάνε)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδιά, είναι γνωστό το παραμύθι.... Κολλάνε τα πάντα λέει... Ε βέβαια, του έχει τελειώσει το "λάδι" του ανθρώπου και γι' αυτό δεν ξεκολλάνε οι υποθέσεις....

The same old story.... δυστυχώς....:(

Link to comment
Share on other sites

εαν η πληρωμή λογαριασμού καθυστερεί πάνω από το δίμηνο ενώ έχει ''φύγει'' από την επίβλεψη και τον υπόλογο, ο εργολάβος έχει δικαίωμα μετά από έγγραφη όχληση για καθυτέρηση πληρωμής να ζητήσει θετικές ζημίες από τον κύριο του έργου για τα μηχανήματα , το προσωπικό και άλλα... ή να κάνει διακοπή εργασιών.

Link to comment
Share on other sites

τηλ ΓΑΔΑ και προσημείωστε χαρτονομίσματα.

 

Μετά ραντεβουδάκι και δώσ' τα......8-)

 

Είσαι πολύ hard αλλά έτσι πρέπει στα βλαχαδερά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.