Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι iliekater,acnt,anka και rigid.

Έχετε προσφέρει πολλά περισσότερα από εμένα.ΕΓΩ σας ευχαριστώ για την προσφορά σας.Όσο για το συγκεκριμένο θέμα,δεν υπάρχουν ''ευχαριστώ'',ΠΑΡΤΕ ΤΑ Κ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.Θα μπορούσα να συνεισφέρω πολλά περισσότερα στο θέμα ''Ασφάλεια στην Εργασία'' αλλά μέσω του γραπτού λόγου μου φαίνεται κυκεώνας.Προτείνω επίσης λόγω της σοβαρότητας του θέματος,κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται κ από αυτό το θρεντ,το θέμα ''Ασφάλεια στην Εργασία'' να αποκτήσει δικό του section.

Αυτά.

@rigid:Στην αρχή το αρχείο δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ όνομα!:lol: (είμαι λίγο περίεργος όπως όλοι γνωρίζετε...).Να ευχαριστείς την anka που του έβαλε! Thanks anka,pardon my boredom..:)

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Σαν ιδέα καλή ήταν, δε λέω. Εντούτοις, το είπα τότε μήπως ηταν καλύτερα στα ελληνικά ο τίτλος αντί των greeklish που ούτως ή άλλως εδώ δεν τα χρησιμοποιούμε για τη διευκόλυνση στην αναζήτηση, δηλαδή στατιστικώς υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μπει για αναζήτηση η λέξη Νομοθεσία αντί nomothesia.

Δημοσιεύτηκε

off topic/

ΟΚ, δεκτό, το διόρθωσε ήδη ο acnt. Το έκανα από συνήθεια, καθώς πάντα δίνω ονόματα με λατινικούς χαρακτήρες στα αρχεία μου για διάφορους λόγους (κάποτε ένας δίσκος δε μου αναγνώριζε ελληνικά ονόματα).

/end

Ας γυρίσουμε στο θέμα μας.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.