Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ατύχημα μικρού παιδιού


m_vasso

Recommended Posts

Συνάδελφοι iliekater,acnt,anka και rigid.

 

Έχετε προσφέρει πολλά περισσότερα από εμένα.ΕΓΩ σας ευχαριστώ για την προσφορά σας.Όσο για το συγκεκριμένο θέμα,δεν υπάρχουν ''ευχαριστώ'',ΠΑΡΤΕ ΤΑ Κ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.Θα μπορούσα να συνεισφέρω πολλά περισσότερα στο θέμα ''Ασφάλεια στην Εργασία'' αλλά μέσω του γραπτού λόγου μου φαίνεται κυκεώνας.Προτείνω επίσης λόγω της σοβαρότητας του θέματος,κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται κ από αυτό το θρεντ,το θέμα ''Ασφάλεια στην Εργασία'' να αποκτήσει δικό του section.

 

Αυτά.

 

@rigid:Στην αρχή το αρχείο δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ όνομα!:lol: (είμαι λίγο περίεργος όπως όλοι γνωρίζετε...).Να ευχαριστείς την anka που του έβαλε! Thanks anka,pardon my boredom..:)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σαν ιδέα καλή ήταν, δε λέω. Εντούτοις, το είπα τότε μήπως ηταν καλύτερα στα ελληνικά ο τίτλος αντί των greeklish που ούτως ή άλλως εδώ δεν τα χρησιμοποιούμε για τη διευκόλυνση στην αναζήτηση, δηλαδή στατιστικώς υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μπει για αναζήτηση η λέξη Νομοθεσία αντί nomothesia.

Link to comment
Share on other sites

off topic/

ΟΚ, δεκτό, το διόρθωσε ήδη ο acnt. Το έκανα από συνήθεια, καθώς πάντα δίνω ονόματα με λατινικούς χαρακτήρες στα αρχεία μου για διάφορους λόγους (κάποτε ένας δίσκος δε μου αναγνώριζε ελληνικά ονόματα).

/end

 

Ας γυρίσουμε στο θέμα μας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.