pasxlio267 Δημοσιεύτηκε February 17, 2026 at 09:23 μμ Δημοσιεύτηκε February 17, 2026 at 09:23 μμ Καλησπέρα σας. Είμαι στην αναζήτηση αγοράς αλφαδιού λέιζερ για χρήση εργοταξίου. Γραμμικό ή περιστρεφόμενο? Κόκκινη ή Πράσινη δέσμη? Καθώς η χρήση του θα είναι για εξωτερική χρήση, παρακαλώ αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο που το έχετε δοκιμάσει σε εξωτερικό χώρο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
Mitsubae Δημοσιεύτηκε February 17, 2026 at 09:51 μμ Δημοσιεύτηκε February 17, 2026 at 09:51 μμ (edited) Για τι χρήση το θέλεις? Να δίνεις υψόμετρα? Κλίσεις? Η να βάζεις περασιές για γυψοσανίδες? Ακρίβεια? Budget? Edited February 17, 2026 at 09:53 μμ by Mitsubae
tetris Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 06:09 πμ Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 06:09 πμ Μιας και η χρηση αλφαδιού λέιζερ απαιτεί συνθήκες χαμηλού φωτισμού ώστε να είναι ορατή η ακτίνα, γιατί δεν χρησιμοποιείς την κλασική (και αλάνθαστη) μέθοδο του χωροβάτη?
Didonis Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 08:00 πμ Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 08:00 πμ On 18/2/2026 at 8:09 ΠΜ, tetris said: .... την κλασική (και αλάνθαστη) μέθοδο του χωροβάτη? χα.... κλάσικαλ..... Τι μου θύμισες τώρα.... και έχω έναν μικρό σε όγκο χωροβάτη που έχει μπει σε αγραναύπαυση εδώ και μερικά χρόνια.... και ακόμα πιο κλάσικαλ αλφαδολάστιχο για πιό κοντινές αποστάσεις .....
pasxlio267 Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 10:35 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 10:35 πμ On 17/2/2026 at 11:51 ΜΜ, Mitsubae said: Για τι χρήση το θέλεις? Να δίνεις υψόμετρα? Κλίσεις? Η να βάζεις περασιές για γυψοσανίδες? Ακρίβεια? Budget? Για να παίρνω υψομετρα και περασιες. Θα ήθελα να έχει ακρίβεια. Το budget είναι σχετικό. Θέλω κάτι value for money On 18/2/2026 at 8:09 ΠΜ, tetris said: Μιας και η χρηση αλφαδιού λέιζερ απαιτεί συνθήκες χαμηλού φωτισμού ώστε να είναι ορατή η ακτίνα, γιατί δεν χρησιμοποιείς την κλασική (και αλάνθαστη) μέθοδο του χωροβάτη? Έχω χωροβατη, απλά σκέφτηκα ότι το λειζερ είναι πιο γρήγορο και δεν χρειάζεται δεύτερο άτομο για να βάλεις υψομετρα Οι συνεχόμενες δημοσιεύσεις-παραθέσεις δεν επιτρέπονται. Τα μηνύματά σου συγχωνεύτηκαν. Αν προκύπτει η ανάγκη συμπλήρωσης της αρχικής δημοσίευσης, χρησιμοποίησε την επιλογή «επεξεργασία» και αν θέλεις να παραθέσεις τμήματα μηνυμάτων από περισσότερα posts επίλεξε "multiquote". Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73
Mitsubae Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 02:52 μμ Δημοσιεύτηκε February 18, 2026 at 02:52 μμ Οκ. Επειδή ψάχνομαι καιρό τώρα θα σου πω τι έχω αποφασίσει να πάρω. Η το geomax zone 60dg ή το nedo Primus 2 hva2n (βγαίνει και το τρία σε λίγο και το τρενάρω). Έχω ψιλοκαταληξει στο nedo δε σου κρύβω αλλά θέλω να δω και το 3
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα