Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πληροφορίες για το DUBAI. Εργασία και ζωή.


free

Recommended Posts

Τις τελευταίες μέρες με απασολέι το θέμα όσο αφορά την μετάβαση μου στο DUBAI, θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ βοηθείστε με πληροφορίες, σας ευχαριστώ πόλυ!!!!

Link to comment
Share on other sites

αυτο θελει λιγη ακομα διευκρινηση ακομα. τι ενοεις ο μικρος της παρεας?? εργασια στην μαζημη θεση του i fer ??? δλδ αη φερ τον φακελο, αη φερ το σχεδιο,αη φερ τον καφε??

Link to comment
Share on other sites

Φίλε σκέψου το σοβαρά,πιστεύω ότι αν δεν έχεις κάτι να σε κρατάει εδώ θα κάνεις πολύ καλή επιλογή...

 

Στο Dubai όσων αφορά τις αμοιβές,ισχύει το "παίρνεις όσο δίνεις",ναι μεν οι αμοιβές σε σχέση με τα εδώ δεδομένα είναι εξαιρετικές (μπορείς από το επάγγελμα του μηχανικού να ζήσεις άνετα δηλαδή) αλλά το ωράριο καμία σχέση (ετοιμάσου για 10-12ωρο και standard και Σάββατα)...

 

Αν έχεις συνηθίσει στην Ελλάδα πιστεύω ότι μόνο το ωράριο θα σε δυσκολέψει,καθόλου φυσικά αν έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και προκοπή...και σε αντίθεση με προηγούμενο post που διάβασα,να ξέρεις ότι από βόλτες και lifestyle το Dubai δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους προορισμούς!

 

Ό,τι και να αποφασίσεις καλή συνέχεια!8-)

Link to comment
Share on other sites

Μερικα στοιχεια για εργασια σε μεση ανατολη:

 

10ωρο στανταρ, συχνα 12ωρο - στη συμβαση, οχι στο ελληνικο στυλ που 10 τυχαινει αλλα και 3-4 δεν τυχαινει. Εκει ειναι το κανονικο ωραριο.

 

6ημερη εργασια απο τη συμβαση.

 

τα λεφτα ειναι καλα - καποτε ηταν καλυτερα. Θα υπολογιζεις απο 1,5 εως και 2,5 φορες τα ελληνικα. Δηλαδη αυτος που εδω θα παρει 1500 εκει θα παρει 2500 με 3000.

 

Αναλογα την εταιρεια και τη θεση, παιζει αυτοκινητο ή μετακινηση εταιρικη απο κατοικια σε εργοταξιο. Επισης σε καλες θεσεις δινουν και αλλα, οπως μερικα εισιτηρια για αθηνα και πισω και σπανιως και σπιτι (εξαρταται που πας - στο dubai οχι, σε αλλες χωρες πχ Λιβυη στανταρ)

 

Η ζωη στο dubai ειναι καλη, εντονη και εχει για ολα τα γουστα, αλλα ειναι και πολυ ακριβη. αν θες να κανεις κανονικο nightlife στα ωραια μερη, να γνωριζεις κοριτσια και γενικα να κανεις τη ζωη που θα εκανες στην ελλαδα, τοτε πολυ απλα δεν θα σου μεινει τιποτα στο τελος του χρονου. Αυτο ειναι και το πιο σημαντικο προβλημα που αντιμετωπιζουν οσοι πανε. Οτι για να βγαλουν λεφτα, πρεπει να καθονται μεσα, και η απομονωση μαζι με ξενιτια δεν αντεχεται, ειδικα απο τους πιο νεους και ή τα ξοδευουν ή γυρνανε πισω.

 

επισης δεν ειναι και η καλυτερη εποχη, μαλλον η χειροτερη στην 20ετια.

Link to comment
Share on other sites

Αν και σου έστειλα και πμ με το junior εννοώ αν δεν εχεις εμπειρία, κοινώς μολις τελειώσες. Σε αυτή την περίπτωση τα λευτά δεν είναι καλά(καλύτερα απο ότι εδώ) αλλά όχι τόσο ώστε να ξενιτευτείς.Αλλά ξεκινάς απο άλλη βάση εκεί με άλλη προοπτική καριέρας.Φιλε Lifeguard μιλάς απο εμπειρία ότι δεν έχει να ζηλεψει τίποτα? Καλά είναι να πηγαίνεις για διακοπές αλλά το να ζεις μονιμα έχει διαφορά. Επίσης από ότι ξέρω αν και το ωράριο είναι 10αρο πολλές φορές είναι σπαστό, δηλ σταματάς για φαγητό το μεσημέρι και συνεχίζεις απογευμα

 

Και εγώ υπερ είμαι και είναι μεσα στις δύο πρώτες επιλογές μου απλά έκανα μια παρατήρηση για την νυχτερινή ζωή. Επισης να πούμε ότι οι περισσότερες εταιρίες εκεί έχουν εργασίες σε όλοκληρα τα εμιράτα οπότε το να στειλεις βιογραφικό σε κάποια δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα δουλεψεις και στο dubai

 

edit: O howard με κάλυψε απολύτως :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.