Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το κάπνισμα σκοτώνει τα… Mac!


ZaXoYs

Recommended Posts

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Apple, αναφέρονται στην άρνηση της εταιρείας να επισκευάσει υπολογιστές που φέρουν σημάδια καπνού από τσιγάρο.

 

Σύμφωνα με το consumerist.com, δύο κάτοχοι Mac έχασαν τη δυνατότητα επισκευής του υπολογιστή τους, επειδή οι τεχνικοί ανακάλυψαν ότι ο υπολογιστής χρησιμοποιήθηκε σε σπίτι όπου υπήρχε ένας τουλάχιστον καπνιστής, διότι περιείχε ίχνη καπνού.

 

Η νικοτίνη περιέχεται μέσα στη λίστα των υψηλά επικίνδυνων χημικών ουσιών και η apple δεν απαιτεί από τους υπαλλήλους της να επισκευάσουν οτιδήποτε που μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία τους.

 

Το ότι το κάπνισμα είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία είναι κάτι το προφανές εώς τώρα. Κάτι όμως που δεν ήταν προφανές, είναι ότι το κάπνισμα είναι επιβλαβές και για τα Mac σας.

 

Πηγή http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=345278

 

link.gif Site: tuaw.com

link.gif Site: appleinsider.com

 

Αντιγράφω από τα παραπάνω site

 

Employees at one Apple store reportedly told a customer that her computer was "beyond economical repair due to tar from cigarette smoke."

 

Both customers sent letters directly to Steve Jobs' office and both were declined service even though they had active Applecare warranties. One reader received a response advising that "nicotine is on OSHA's list of hazardous substances and Apple would not require an employee to repair anything deemed hazardous to their health."

 

Apple has not officially responded to any inquiries about this policy and it is unclear if it is a blanket policy or if there is a workable threshold for the amount of smoke damage present.

 

 

Σκεφτείτε λίγο τα σχόλια στα παραπάνω site αν αντί για Apple έγραφε Microsoft ...

Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχαχ!!δεν το γνωριζα αυτό και είμαι και κάτοχος Mac!οπότε δεν θα αφήνω στο σπίτι κανέναν με τσιγάρο!θα τους λέω βλάπτει σοβαρά το macbook pro μου!χαχαχαχα!

Link to comment
Share on other sites

Τι καλά κάνουν? Ας κάνουν λοιπόν μια "ενημέρωση" για την πολιτική τους ΠΡΙΝ αγοράσεις αφού καλά κάνουν

(Αν και με λίγο κράξιμο από το διαδίκτυο όλα θα στρώσουν :razz: )

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τι άλλο θα κάνουν για να γλυτώσουν χρήμα ρε παιδί μου;~!

Ε και στην τελική ας βάλουν κάποιο υπάλληλό (με τη συγκατάθεσή του βέβαια) ο οποίο είναι καπνιστής να τα επισκευάζει και ας του δίνουν επίδομα ανθυγειινής εργασίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ε τότε να τους κόψουν και την κοκα κόλα, να τους κάνουν εξετάσεις για ναρκωτικά ή υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, να μην τους επιτρέπουν τα πολλά λιπαρά (McDonalds και άλλα), αφού ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την υγεία των υπαλλήλων τους ! Τι άλλο θα ακούσουμε εν μέσω παγκόσμιας κρίσης ... !

Link to comment
Share on other sites

Να κάνω μια σκέψη; Η εταιρία στο manual δεν αναφέρει τις "απαγορευμένες" ουσίες; Και γιατί να βγάλει προϊόν που να χρησιμοποιείται από "λίγους" και σε συγκεκριμένους χώρους; Μήπως η πολιτική της είναι προϊόν μιας χρήσης;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.