BAS Δημοσιεύτηκε December 16, 2009 at 08:28 πμ Δημοσιεύτηκε December 16, 2009 at 08:28 πμ Παιδιά συγνώμμη , αλλά γιά την Ελληνική πολυνομία και το γενικό μπάχαλο και τους αντιμαχόμενους νόμους , δεν φταίει ούτε το DNA , ούτε οι πολίτες σαν άτομα . Φταίνε μόνο σαν ψηφοφόροι ανάξιων , απαιδεύτων , φαύλων και αργυρώνητων πολιτικών . Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ έχεις την δυνατότητα να είσαι νόμιμος στις συναλλαγές σου με το κράτος , μιά και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ νομιμότητα και κάθε δημόσιος φορέας κάνει ότι θέλει . Αλλωστε μου το είχε πει ξεκάθαρα ένας έφορος πριν 10 χρόνια , όταν του είπα ότι θα έκανα μισθωτές υπηρεσίες και ενοικίαση ξυλείας γιά τον μπετατζή . Μου είπε επί λέξει : "Το ΙΚΑ τα πήρε τα φράγκα με τα ένσημα , η Εφορία θα πάρει τα δικά της με το τιμολόγιο και τον ΦΠΑ ". Ετσι τους διδάσκουν οι υπουργοί τους , έτσι κάνουν στις συναλλαγές τους .
parist43 Δημοσιεύτηκε December 16, 2009 at 09:00 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε December 16, 2009 at 09:00 πμ συμφωνώ αλλά μήπως είναι και κλιματολογικό το θέμα?εχω παρατηρήσει ότι οσο πιο ζεστό είναι το κλίμα τοσο πιο μπάχαλο είναι οι κοινωνίες(αφρικανικές χώρες-μεσογειακές χώρες-βόρεια κράτη).μήπως η ζέστη "ξελασκάρει" τις βίδες του εγκεφάλου?
BAS Δημοσιεύτηκε December 16, 2009 at 10:12 πμ Δημοσιεύτηκε December 16, 2009 at 10:12 πμ Μπα , απλά μιλάμε με πιό ανοικτό στόμα και οι λέξεις μας έχουν πιό πολλά φωνήεντα , από ότι οι βόρειοι . Σύγκρινε Νορβηγικά με Αραβικά γιά του λόγου το αληθές .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα