Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ασκήσεις Θεμελιώσεων


 
mpdas_tuc

Recommended Posts

Γεια σας μελλοντικοι συναδελφοι!θα με βοηθουσατε παρα πολυ αν μπορουσατε να λυσετε καποιες ασκησεις για το μαθημα των θεμελιωσεων!χρειαζομαι αμεσα υλικο για να διαβασω για την εξεταστικη μου σε ενα αρκετα δυσκολο μαθημα για τον προπτυχιακο κυκλο μαθηματων!!Γ αυτο ζηταω τη βοηθεια απο εμπειρους μηχανικους!Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

 

Υ.Γ. Προσπαθω να ανεβασω τις ασκησεις σε επισυναψεις αλλα υπερβαινουν τα ορια σε μεγεθος. Οποιος ενδιαφερεται και εχει χρονο να ασχοληθει με τις ασκησεις ας μου στειλει ενα μνμ να του τις στειλω σε e-mail.

 

Eυχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα είσαι φοιτητής (διόρθωσέ το στο προφιλ σου αυτό) και ενδιαφέρεσαι να περάσεις το μάθημα.

 

Αύριο όμως θα είσαι επαγγελματίας μηχανικός και θα κληθείς να δώσεις λύσεις σε πραγματικά προβλήματα από τις οποίες θα εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

 

Πρέπει λοιπόν πρώτα να μάθεις και μετά να το περάσεις.Ασε που άμα το μάθεις κατά 99% θα το περάσεις.

 

Αρα λοιπόν το να ζητάς εδώ να σου λύσουν τις ασκήσεις για να περάσεις το μάθημα δεν το βρίσκω και πολύ σωστό.

 

Διάβασε , προσπάθησε και θέσε συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντήσουν οι συνάδελφοι.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον avgoust.

 

Εκτώς του ότι είναι αντιδεοντολογικό να σου λύσουν τις ασκήσεις, δεν βρίσκω τη λογική του να το ζητάς έτσι. Υπάρχει περίπτωση να σου στείλει κάποιος email να του στείλεις τις ασκήσεις και να σου τις λύσει?!

Link to comment
Share on other sites

1ov Το οτι ειμαι στο τελος του 3ου ετους και ζηταω τη βοηθεια σε 2-3 ασκησεις για να τις διαβασω(σε ενα πολυ δυσκολο μαθημα οπως αναφερω) και προφανως να μου λυθουν και καποιες αποριες που εχω (και τις οποιες δεν ειναι ευκολο να διατυπωσω εδω αν ειναι π.χ. 2-3 σε καθε βημα...) δε νομιζω οτι θηγει κανενα η οτι ειναι τοσο αντιδεοντολογικο που σας προσβαλλει

 

2ον Δε ζηταω απο κανενα να μου περασει το μαθημα επειδη ζητησα να λυθουν 3 ασκησεις....

 

3ον Δεν πιστευω οτι κανενας απο σας δεν εχει ζητησει ποτε του αναλογη βοηθεια (οι ελαχιστοι που το εχουν κανει, μπραβο τους....) και

 

4ον πως να ανεβασω ενα αρχειο απο τη στιγμη που το μεγεθος των επιτρεπομενων επισυναπτομενων αρχειων ειναι υπερβολικα μικρο....

Link to comment
Share on other sites

1ov Το οτι ειμαι στο τελος του 3ου ετους και ζηταω τη βοηθεια σε 2-3 ασκησεις για να τις διαβασω (σε ενα πολυ δυσκολο μαθημα οπως αναφερω)

 

Στο λέω φιλικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει ΚΑΝΕΝΑΣ να αφιερώσει χρόνο, να σου λύσει ασκήσεις. Για να μην σου πω ότι δεν έχει όρεξη να το κάνει, σου λέει ότι ο χρόνος του καθενός (το 99,9% εδώ μέσα δουλεύουν) είναι πολύτιμος. Προσπάθησε λίγο μόνος σου και σκέψου ότι πάρα πολλοί από εδώ μέσα όταν ήταν φοιτητές, δεν είχαν ιντερνετ και οργανωμένες παρατάξεις με ασκήσεις και σημειώσεις.

 

Επειδή είμαι "φρέσκος", κυκλοφορούν πολλές λυμένες ασκήσεις για κάθε μάθημα. Και σίγουρα δεν παρακολουθείς για να λες ότι είναι πολύ δύσκολο μάθημα και δεν μπορείς να λύσεις ασκήσεις. Τέλος, γιατί δεν ρωτάς τους καθηγητές σου και να διαβάσεις τα βιβλία που σας δίνουν, και αν δεν καταλάβεις, ρώτα απορίες εδώ, και προσπάθησε να τις λύσει μόνος σου.

Link to comment
Share on other sites

Φιλικα και γω λεω οτι επειδη ειμαι απο πανεπιστημιο του εξωτερικου και δεν ειχα ουτε καμια ΔΑΠ απο διπλα, ουτε παλαιοτερους φοιτητες (με μπαμπαδες πολ μηχ) για να παρω το οτιδηποτε ετοιμο και ουτε κανενα Γκαρουτσο και φυσικα εννοειται ουτε και πολλα πολλα βιβλια γ αυτο ζητησα μια βοηθεια...Εχω περασει λοιπον πολυ πιο απαιτητικες συνθηκες (στο θεμα των φοιτητικων χρονων εννοω) απο πολλους εδω μεσα...και για τον επαγγελματισμο που αναφερθηκε πιο πανω εγω τον εζησα απο την πρωτη μερα στη σχολη οχι στο 5ο ετος....Οκ ακυρη η βοηθεια λοιπον γτ καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι εργαζομενοι και εχουν περιορισμενο ελευθερο χρονο....το δεχομαι.....

Link to comment
Share on other sites

Σου ανέβασα Παλαιά Θέματα Εξετάσεων + Λύσεις από τις εξετάσεις του μαθήματος Θεμελιώσεων (ΕΜΠ) του Καθηγητού Καββαδά.

 

http://ifile.it/jy6daes/themata%20palaiwn%20eksetasewn%20themeliwsewn.rar

 

Ελπίζω να σε βοηθήσουν. ;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.