Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόταση προς ΤΕΕ περί αυτεπιστασίας


Recommended Posts

Συμφωνούμε όλοι,ακόμα κ οι κακόμοιροι οι ιδιοκτήτες-αυτεπιστάτες,ότι η αυτεπιστασία οδηγεί σε τέτοιες καταστάσεις.

 

Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε τη γνωστή γρίνια ''τί κάνει το ΤΕΕ'' , ''πού είναι το ΤΕΕ (οεό) '', ''πότε θα έρθει το ΜΗΚΙΕ'' κλπκλπ

 

ΠΡΟΤΕΙΝΩ

 

Να κατατεθεί διασυλλογικά αίτηση προς το ΤΕΕ εκ νέου,όσον αφορά την κατάργηση της αυτεπιστασίας (τουλάχιστον για πιστοποιημένα κτίρια) κ διεξαγωγή της ΜΟΝΟ από Μηχανικούς ΑΕΙ κ ΤΕΙ.(μήηηηηηηηπως κ νομιμοποιήσουμε το 10%.....)

 

Ένας φορέας υλοποίησης αυτής της πρότασης προς το ΤΕΕ (μήηηηηηηηπως κ πιεστούν λίγο τα πράγματα) ,που είναι εκ της γενέσεως ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ,θα μπορούσε να είναι το emichanikos.gr.

 

Δεν κάνω διαφήμιση,πρόταση κάνω που είναι κ ουσιαστική.Αν δεν πιεστεί το ΤΕΕ,το ΜΗΚΙΕ δεν θα έρθει ούτε στα εγγόνια μας.Αν δεν έρθει το ΜΗΚΙΕ,τότε θα συνεχίσουμε εις τον αιώνα τον άπαντα να ζητάμε ''τα της κατασκευής'' κ οι ιδιοκτήτες θα συνεχίσουν εις τον αιώνα τον άπαντα να λένε ''ο μηχανικός δεν πάτησε στην κατασκευή'' ,νομίζοντας ότι με την αμοιβή Επίβλεψης έπιασαν τον Πάπα από τα @@.

 

Αξιολογήστε το κ πράξτε ανάλογα.Εγώ θα το θέσω σαν θέμα στο emichanikos έτσι κ αλλιώς......

Link to comment
Share on other sites

Να κατατεθεί διασυλλογικά αίτηση προς το ΤΕΕ εκ νέου,όσον αφορά την κατάργηση της αυτεπιστασίας
Μέσα και εγώ. Πρόταση για σύλλογο βρήκα αυτή Ανεξάρτητος Διαδικτυακός Σύλλογος Μηχανικών Ανώτατης και Ανώτατης Τεχν. Εκπαίδευσης. Για το site που λες δεν ξέρω θα το ψάξω.

 

Εγώ θα το θέσω σαν θέμα στο emichanikos έτσι κ αλλιώς

Γιατί δεν κάνεις και εδώ ένα θέμα;

Link to comment
Share on other sites

Μέσα και εγώ. Πρόταση για σύλλογο βρήκα αυτή Ανεξάρτητος Διαδικτυακός Σύλλογος Μηχανικών Ανώτατης και Ανώτατης Τεχν. Εκπαίδευσης. Για το site που λες δεν ξέρω θα το ψάξω.

 

 

Γιατί δεν κάνεις και εδώ ένα θέμα;

 

Διότι ένας σύλλογος με επώνυμα μέλη έχει σαφώς εγκυρότερη πρόθεση σε σχέση με ένα φόρουμ του οποίου τα μέλη είναι ανώνυμα.Είδες τις υπογραφές για την δωρεάν διανομή των ευρωκωδίκων?Επώνυμες είναι.Το emichanikos.gr είναι (σύντομα) ένας διαδικτυακός σύλλογος του οποίου τα μέλη έχουν δώσει τα στοιχεία τους.

 

Βέβαια,έχει γίνει μνεία για το michanikos.gr στο ΕΔ του ΤΕΕ,οπότε κ σαφώς αν γίνει κ εδώ μία τέτοια κίνηση,σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.....

 

Ας συνασπιστούμε,μπας κ δούμε άσπρη μέρα........κ αυτό απευθύνεται κ σε όσους δεν γουστάρουν (ξέρουν αυτοί...)

Link to comment
Share on other sites

Aντε αρχίσαμε πάλι.... και έλεγα: "τί δεν άκουσα το καινούριο έτος;"...

 

Here, there and everywhere...

 

Μεγαλοπρεπείς προεκλογικές γιρλάντες περί συλλόγων και άλλων τέτοιων δε θέλω να ξανακούσω.

 

Πρίν το κάνεις θέμα εκεί, θυμήσου το εξής: Η αυτεπιστασία και να λυθεί δεν λέει τίποτα για εμάς. Εμείς θέλουμε να αποκρυσταλλώσουμε την έννοια της επίβλεψης, το οποίον εκτός του οτι είναι πολύ πιό σημαντικό, θα οδηγήσει μόνο του στην κατάργηση της αυτεπιστασίας.

 

Σκέψου το λίγο και μην αποκλείεις άτομα από την συζήτηση-ιδέα.

Προσωπική παράκληση προς εσένα ως φίλο, δίχως την απειλή περί διαγραφών και δίθεν "πνευματικών δικαιωμάτων".

Link to comment
Share on other sites

Φίλε zavi, αμφιβάλλω πως μία συνασπισμένη ενέργεια 560 μηχανικών (τόσα είναι τα μέλη του emichanikos.gr) ή αντιστοίχου αριθμού από εδώ μέσα θα έχει αποτέλεσμα. Τα συμφέροντα πίσω από την υπονόμευση του ΜΗΚΙΕ είναι κατά πολύ ισχυρότερα από τις δυνάμεις δύο δικτυακών τόπων και είμαι βέβαιος ότι εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά. Ενδιαφέρον -όπως λές- μπορεί να κεντρίσει, αλλά φοβάμαι ότι τίποτα πέρα από αυτο.

Link to comment
Share on other sites

agrafiot δεν διαφωνώ μαζί σου.Εϊπα να ασκηθεί πίεση στο ΤΕΕ,όχι στο Υπουργείο Οικονομικών ούτε στο Εργασίας κ Κοινωνικής Ασφάλισης.

 

560 μηχανικοί είναι αρκετοί για το ΤΕΕ.Στην τελική,μην νομίζεις,όλοι οι Σύλλογοι υπάρχουν για να περνάνε την ώρα τους οι αργόσχολοι,δεν είναι κ τα πιο ενεργά όργανα......στην τελική ΤΟΣΟΙ είμαστε που ξέρουμε να πατάμε κουμπιά στον υπολογιστή,οι υπόλοιποι 119.440 μηχανικοί δεν γνωρίζουν.

 

Anyway,εγώ δεν σπάζομαι με την ''αυτεπιστασία'',σπάζομαι γενικά με την Επίβλεψη.Δεν γουστάρω ούτε Μελέτη,ούτε Επίβλεψη,την Κατασκευή γουστάρω κ βγάζω τα διπλά απ' ότι η Μελέτη κ η Επίβλεψη μαζί.

 

Προς όλους:

 

Αν δεν σας αρέσει η ιδέα μου για διάφορους λόγους,δεν έχετε παρά να την αγνοήσετε. Μη νομίζετε ότι θα στεναχωρηθώ, άλλη δουλειά δεν είχα τώρα που με δέχτηκαν σε 2 (!) Μεταπτυχιακά ταυτόχρονα μετά από τόσα χρόνια αιτήσεων (γιατί θέλω κ free εγώ...) να κάθομαι να ασχολούμαι με αγώνες μηχανικών......

 

άσε που θέλω να δώσω κατατακτήριες για Νομική.......να κάθομαι να εισπράττω από τη μάνα μου τις παραστάσεις των συμβολαίων......

 

Αν καταφέρω κ γίνω Δικηγόρος,θα γίνω ένας πιστός χαρτογιακάς που δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι του σε Δικαστήριο.Μόνο παραστάσεις θα παίρνω,το ορκίζομαι.:lol:

Link to comment
Share on other sites

zavi και γώ μαζί σου. Μελέτη κ Επίβλεψη = pain in the ass για μικρό αντάλλαγμα. Κατασκευή και πάλι κατασκευή.

Πάντως ότι έχει σχέση με το ΤΕΕ είναι μάταιο. Πήγα στις τρείς τελευταίες εκλογές του ΣΠΜΕ και του ΤΕΕ (επειδή συμμετείχαν φίλοι) και ρε φίλε η εικόνα είναι εικόνα θλίψης και μιζέριας. Συχτίρισα και είπα ποτέ ξανά. Κάτι κουρασμένα παλικάρια, γερόντια ξεχασμένα, και κάτι wanna-be-φιλόδοξοι Βουλγαράκηδες..Μήπως είδες το Δ.Σ του ΣΠΜΕ? Κάτι πιτσιρικάδες, κάτι τύποι απίθανοι, δηλαδή κανονική απαξίωση..

Άστο χέστο, δεν είναι να ασχολείσαι με τέτοια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.