Μετάβαση στο περιεχόμενο

EiriniA

Members
  • Περιεχόμενα

    122
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.361 profile views

EiriniA's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Reacting Well Rare
  • Helpful Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η απόφαση επέβαλε μορφολογικούς όρους, που κατά τη γμώμη μου καθώς και των ιδιοκτητών είναι ανευ ουσίας. Η γνωμοδότηση ΕΦΑ επεβαλε επίσης μορφολογικούς όρους. Υπάρχει δυνατότητα ένστασης τότε? Δεν αναφέρεται κάτι σχετικό με ένσταση στην απόφαση, αλλά δεν αιτιολογείται καθόλου κιόλας η απόφαση.
  2. Αναφέρω ενδικοφανή προσφυγή επειδή αυτό διάβασα στο άρθρο 11, αλλά βέβαια για τα Συμβούλια Αρχιτεκτονικής. Δεν είδα κάτι αντίστοιχο για το ΚΕ.Σ.Α. όμως.
  3. Θέλω να καταθέσω ενδικοφανή προσφυγή σχετικά με την απόφαση του τοπικού ΚΕ.Σ.Α. Οι παραβάσεις αφορούν διπλοχαρακτηρισμένο (παραδοσιακό και εντός περιβάλλοντος προστατευομένου μνημείου). Δεν ισχύει για την περίπτωσή μου το άρθρο 11? Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  4. Το Σ.Α. Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής που αναφέρεται στο άρθρο 11, είναι το ίδιο με το ΚΕΣΑ? Σ.Α. & ΠΕ.Σ.Α. αναφέρονται. Πρόκειται για ένσταση και δε θα ήθελα να σταλεί κάπου λάθος. Ευχαριστώ και πάλι.
  5. Καλησπέρα, Γνωρίζετε παρακαλώ το email επικοινωνίας του ΚΕ.Σ.Α.? Επίσης ως ΠΕ.Σ.Α. εννοούνται το ΚΕ.Σ.Α.Α & ΚΕ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.? Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα, Όσοι είστε υπόχρεοι σε υποβολή πόθεν έσχες, γνωρίζετε ποιος είναι ο σύνδεσμος για τη "νέα εφαρμογή"? Υποτίθεται πως λήγει η προθεσμία υποβολής, αλλά δε μου επιτρέπει το σύστημα να υποβάλλω δήλωση... Ευχαριστώ
  7. Να κάνω άλλη μία ερώτηση που ίσως είναι χαζή... Τι διαφορά έχει το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΣΑ) από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ)? Θεώρησα πως η διαδικασία γίνεται μέσω του e-adeies γιατί νόμιζα πως είναι το ίδιο πράγμα. Ευχαριστώ
  8. Άρα τα στέλνω στο ΚΕΣΑ Αιγαίου και μετά ουσιαστικά κάνω αίτημα με τη γνωμοδότηση του ΚΕΣΑ Αιγαίου. Δεν απαιτείται κάτι πέραν αυτού. Κατάλαβα. Παραθέτω το σχετικό σύνδεσμο. https://web.tee.gr/e-adeies/sa/ "H υποβολή φακέλων προς τα Συμβούλια Αρχιτεκτονικής υλοποιείται πλέον ηλεκτρονικά, μέσω της εφαρμογής Γνωμοδοτήσεων Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής του «e-Άδειες»."
  9. Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Αναλυτικότατες οι οδηγίες! Γνωμοδότησε η ΕΦΑ και η Νεωτέρων Μνημείων, αλλά όχι το Τοπικό Συμβούλιο. Ουσιαστικά ως Τοπικό Συμβούλιο θεωρείται το ΚΕΣΑ Αιγαίου? Θα πρέπει δηλαδή να τα στείλω πρώτα στο ΚΕΣΑ Αιγαίου και μετά στο ΚΕΣΑ? Ή μήπως η ΕΦΑ τα στέλνει εκείνη στο τοπικό ΚΕΣΑ (ΚΕΣΑ Αιγαίου)? Η σειρά είναι δηλαδή ΕΦΑ & ΝΕΩΤΕΡΩΝ, μετά ΚΕΣΑ Αιγαίου (στην περίπτωσή μου) και μετά ΚΕΣΑ? Με email τα στέλνω στο ΚΕΣΑ? Όχι μέσω του συστήματος e-adeies? Διότι υπάρχει ανακοίνωση πως πλεόν στέλνονται μέσω του e-adeies.
  10. Ευχαριστώ. Τα διάβασα τα παραπάνω, απλά αναρωτιέμαι στην περίπτωση που δε γίνουν εργασίες πάλι απαιτείται ΕΕΔΜΚ? Στην παρούσα περίπτωση ίσως γίνουν κάποιες, αλλά μπορεί και όχι. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Δεν υπάρχει εναλλακτική δηλαδή, παρά μόνο ΕΕΔΜΚ ή Ο.Α. απ' ότι καταλαβαίνω, σωστά?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.