Μετάβαση στο περιεχόμενο

cgk

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    25
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

5 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.064 profile views
  1. Καλημέρα, εμένα μου κρατήσαν όλη την επιστροφή φόρου. Η εξόφληση έγινε αναλογικά (ΤΣΜΕΔΕ, ΤΕΑΜΕΔΕ) και εξοφλήθηκαν οι τελευταίες δόσεις, δηλάδη ο διακανονισμός τώρα λήγει πιο νωρίς, και όχι οι επόμενες. Επιστροφή φόρου θα πάρεις μόνο μετά απο έλεγχο οτι δεν έχεις κανένα χρέος (ρυθμισμένο ή ληξιπρόθεσμο) σε εφορία και ταμεία ανεξάρτητα αν κάνεις αίτηση επιστροφής ή όχι. Δεν γνωρίζω αν κάνεις αίτηση αν η διαδικασία γίνει πιο γρήγορα.
  2. Εμφανίστηκε η εισφορά, χωρίς έκπτωση πλέον, με ημερομηνία πληρωμής 20 Αυγούστου. Το ειδοποιητήριο όχι ακόμα.
  3. Βγήκαν τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Μαίου. Πάλι με δυο πόσα.
  4. Βγήκε το ειδοποιητηριο Απριλίου με δυο ποσά. Το κανονικό ποσό είναι πλέον 68 ευρώ και έχει επιλογή με εκπτωση 25% 17 ευρώ (πληρωτέο). Μάλλον όμως κάνανε λάθος και αντι να βάλουνε το πληρωτέο ποσό (51 ευρω) βάλανε την έκπτωση (17 ευρώ). Προθεσμία μέχρι τις 15/6 Εκτός πάλι αν κάνανε εκκαθάριση και στο πληρωτέο με την έκπτωση υπολογίσαν και τα 0,25 που δίναμε απο την αρχή του χρόνου αλλά και την έκπτωση για Φεβρουάριο και Μάρτιο αν και τα νούμερα δεν βγαίνουν!
  5. Ανέβηκε η βεβαίωση για τις εισφορές του 2019 για φορολογική χρήση.
  6. Έχω ενεργή ρύθμιση 120 δόσεων και πλήρωνα κανονικά όλες τις δόσεις. Σήμερα είδα οτι οι καταβολές που έκανα για Μάρτιο και Απρίλιο εμφανίζονται ως δόσεις Ιουνίου και Ιουλίου και η επόμενη δόση που πρέπει να πληρώσω είναι τον Αύγουστο. Φυσικά δεν μου χαρίσαν τις 3 δόσεις αλλά προστέθηκαν στο τέλος των δόσεων (η ημερομηνία λήξης του διακονονισμού μεταφέρθηκε 3 μήνες μετά)
  7. Συνήθως όταν έκανα πληρωμή στο ΕΤΕΑΕΠ η καταβολή φαινόταν το πολύ σε 2 μέρες. Αυτή τη φορά έχει περάσει πάνω απο εβδομάδα και ακόμα δεν εμφανίστηκε στο σύστημα. Το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό;
  8. Όσοι είχατε κάνει ρύθμιση με επιτόκιο 5% δείτε λίγο την καρτέλα σας στο ΚΕΑΟ. Η προηγούμενη ρύθμιση εμφανίζεται ανενεργή και εμφανίστηκε καινούργια με επιτόκιο 3%. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, απλά έχει μειωθεί το ποσό της δόσης.
  9. Τη μείωση του επιτοκίου από 5% σε 3% την είδε κανείς; Μιλάω για ρύθμιση που έγινε με 5% και λέγανε οτι μέσα στο Σεπτέμβρη θα ξεκινούσε η αυτόματη αναπροσαρμογή των δόσεων σύμφωνα με το νέο επιτόκιο.
  10. @banskoboy για αριθμό μητρώου βάζουμε το ΑΦΜ
  11. @Lina Douramakou Έχεις κάνει πιστοποίηση στο ΚΕΑΟ στο αντιστοιχο φορέα. πχ αν έχεις χρέος πριν το 2017 θα πρέπει να κανεις πιστοποίηση ως ΤΣΜΕΔΕ αν είναι το χρέος μετά το 2017 μάλλον ως ΕΦΚΑ. Δεν σε επιτρέπει να κάνεις πιστοποίηση στο ΚΕΑΟ χωρίς να υπάρχουν χρέη ήδη στο ΚΕΑΟ.
  12. @pavla Σε εμένα η πληρωμή φάνηκε μετά από 4 εργάσιμες μέρες. Στην ηλεκτρονική καρτέλα οφειλέτη στις κινήσεις οφειλέτη εμφανίζεται στην πρώτη καρτέλα η συνολικη σου οφειλή (χωρίς ρύθμιση) στην δεύτερη καρτέλα οι πληρωμές που έχεις κάνει και στην τρίτη η ρύθμιση σου και αν είναι ενεργή. Σου έχουν εμφανιστεί και τα χρέη απο επικουρικό και εφάπαξ; Με μια πιστοποίηση χρήστη;
  13. @pavla Ναι η πάγια εντολή των 100 δόσεων δεν ισχυεί πλέον. Πρέπει να κάνεις νέα στο για το ΚΕΑΟ
  14. Αυτά τα αναδρομικά από τη στιγμή που δεν είναι ληξιπρόθεσμα μάλλον θα πρέπει να πληρωθούν κανονικά όταν εκδοθούν από το ΤΣΜΕΔΕ. Τα ενταγμένα στις 100 δόσεις φαντάζομαι θα εμφανιστούν κανονικά στο ΚΕΑΟ.
  15. Αν αναφέρεσαι σε αυτές του ΕΤΕΑΕΠ για το 2017 και 2018 δεν θα σταλούν στο ΚΕΑΟ από οτι κατάλαβα και πρέπει να τις πληρώνεις κανονικά και άτοκα. Και εγω από τις 100 δόσεις μεταφέρθηκα. Στην αρχή είδα και εγω στο ΤΣΜΕΔΕ οτι δεν εμφανιζόταν ο διακανονισμός μετά μου επιτράπηκε να κάνω πιστοποιηση στο ΚΕΑΟ όπου είδα τα χρεη του ΤΣΜΕΔΕ αλλά οχι το επιουρικό και το εφαπαξ (απο τις 100 δόσεις). Προχώρησα στην ρύθμιση των 120 δόσεων και τώρα περιμένω να εμφανιστούν και τα υπόλοιπα χρέη από το επικουρικό και εφάπαξ των 100 δόσεων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.