Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kpapaxr

Members
  • Περιεχόμενα

    167
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

kpapaxr last won the day on Απρίλιος 13 2020

kpapaxr had the most liked content!

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Πάτρα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.882 profile views

kpapaxr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

37

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν έχεις πορτοφόλι προχώρα. Αν πάλι όχι... άστο καλύτερα.
  2. Τι άλλο θα ακούσουμε από υπηρεσίες... Για ρίξε μια ματιά εδώ
  3. Πληρωμή σε e-banking Εθνικής χθες βράδυ.
  4. Θυμάμαι παλιότερα για όσα μέλη του ΤΕΕ είχαν εργοληπτικό ή μελετητικό πτυχίο το ΤΕΕ χρέωνε διπλή συνδρομή (βλ. εικόνα) Το 2018 και το 2019 κάτι άλλαξε και δεν χρέωνε διπλή συνδρομή. Στο μειλ που ήρθε για το 2020 ζητάει πάλι διπλή συνδρομή. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με αυτό? Όντως πρέπει να τις πληρώσουμε διπλές φέτος ή έχουν καταργηθεί οι αυξημένες συνδρομές για εργολήπτες και μελετητές?
  5. Δεύτερο username NAI. Δε θα φαίνονται στο ίδιο περιβαλλον
  6. Αυτά που σου βγάζει στο ΕΤΕΑΕΠ είναι τα αναδρομικά 2017 και 2018 που είναι ήδη ρυθμισμένα σε 36 + 36 άτοκες δόσεις των 21,49€ , και δε μπαίνουν σε νέα ρύθμιση. Στο ΤΜΕΔΕ μονο εγγυητικές κάτι άλλο εννοεις.
  7. @Faethon11 Εσύ δεν έχεις πατήσει ακόμα το κουμπάκι να μεταφερθούν τα χρέη στο ΚΕΑΟ, είσαι στη φάση που βλέπεις τι χρωστάς και σε ρωτάει στο τέλος, να τα μεταφέρω στο ΚΕΑΟ? Απ' ότι βλέπω από το Printscreen δε χρωστάς τίποτα, μονο του ΕΤΕΑΕΠ που είναι ρυθμισμένα ήδη και δεν ξαναρυθμίζονται.
  8. Όσοι είχατε οφειλές στο ΤΣΜΕΔΕ πχ αναδρομικά και κάνατε αιτηση για 120 δόσεις προσέχτε το εξής. Αν κάνετε εγγραφή στο ΚΕΑΟ βάζοντας φορέα ΤΣΜΕΔΕ και ΑΜ τον αριθμό δύναμης θα μπορέστε να ρυθμίσετε μέρος της οφειλής και όχι το επικουρικό. Για να ρυθμίσετε και το επικουρικό πρέπει να κάνετε νέα πιστοποίηση στο ΚΕΑΟ με φορεα ΤΕΑΜΕΔΕ και αριθμό δύναμης το ΑΦΜ σας. Σε κάποιον πιο πάνω που έγραψε ότι του εμφανίζεται οφειλή από άγνωστο φορέα είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση. Συνοψίζοντας...αν κάποιος είχε οφειλές στο ΤΣΜΕΔΕ και οφειλές στον ΕΦΚΑ θα πρέπει να κάνει στο ΚΕΑΟ: Μία πιστοποίηση βάζοντας φορεα ΤΣΜΕΔΕ και ΑΜ αριθμό δύναμης ΤΣΜΕΔΕ. Μία πιστοποίηση βάζοντας φορέα ΕΦΚΑ και ΑΜ το ΑΜΚΑ του. Μία πιστοποίηση βάζοντας φορέα ΤΕΑΜΕΔΕ και ΑΜ το ΑΦΜ του. Σύνολο τρεις...δηλαδή που λέγανε ελάχιστη δόση 50 € για 120 δόσεις, αυτό μεταφράζεται σε 50€ ανά ταμείο, δηλαδή για την παραπάνω περίπτωση 150€ ελάχιστη κατανάλωση...με τις υγίες σας.
  9. @ZaXoYs Περιμένεις να στείλουν από ΕΦΚΑ στο ΚΕΑΟ. Όταν τα στείλουν θα σου εμφανιστεί ειδοποίηση στη σελίδα των ειδοποιητηριων ΕΦΚΑ ότι πήγανε. Τότε κανείς άλλη πιστοποίηση στο ΚΕΑΟ επιλέγοντας φορέα ΕΦΚΑ και κανείς άλλη ρύθμιση για αυτά.
  10. Εχω κάνει πιστοποίηση στο ΚΕΑΟ βάζοντας ως φορεα ΤΣΜΕΔΕ και ΑΜ ΦΟΡΕΑ τον αριθμό δύναμης ΤΣΜΕΔΕ. Και φυσικά έχουνε εμφανιστεί τα χρέη μόνο από ΤΣΜΕΔΕ. Χθες μπαίνοντας στη σελίδα του ΕΦΚΑ για τα ειδοποιητήρια εμφανίστηκε μήνυμα ότι έχουν αποσταλεί τα χρέη προς ΕΦΚΑ στο ΚΕΑΟ. Αυτά θα εμφανιστούν στην ίδια καρτέλα ή πρέπει να κάνουμε νέα εγγραφή με νέους κωδικούς και να βάλουμε φορεα ΕΦΚΑ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ και ΑΜ ΦΟΡΕΑ το ΑΜΚΑ? Μέχρι στιγμής άλλα χρέη δε φαίνονται σε αυτη την καρτέλα, ενώ αν παω να κάνω εγγραφή με νέους κωδικούς και επιλογή ΕΦΚΑ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ και ΑΜΚΑ βγάζει μήνυμα: Διαφορά στα στοιχεία σας με τα στοιχεία Μητρώου Οφειλετών
  11. Οι εγγυητικες εκτέλεσης, δεκάτων έχουν ισχύ μέχρι και την επιστροφή τους. Αν δε φρόντισες να τις μαζευεις, όπως οι πιο πολλοί από μας, μετά τις παραλαβές των έργων χρεώνεσαι κανονικά τις προμήθειες τριμήνων. Οι συμμετοχής έχουν ισχύ περιορισμένη που τη γράφουν και στο κείμενό τους.
  12. Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά βρήκα αυτή την εγκύκλιο που λέει παρακράτηση 15%. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόσφατα? 1324_08052015.pdf
  13. Για λογαριασμό τόκων υπηρημερίας ποιες είναι οι κρατήσεις? Εννοείται στην υπηρεσία δεν ξέρουν, και πρώτη φορά τους συμβαίνει, και πλησιάζουν και γιορτές, και θέλουν μασημένη τροφή.
  14. Συνάδελφοι από που προκύπτει ότι πρέπει να κατέχουμε ενημερότητες την ημέρα της δημοπρασίας? Από το νέο νόμο πάντως όχι. Έχουν ζητήσει σε κανέναν που πήγε σε δημοπρασία και κατέθεσε ΤΕΥΔ να φέρει ενημερότητες και λοιπα δικαιολογητικά που να αφορούν την ημέρα της δημοπρασίας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.