Μετάβαση στο περιεχόμενο

danilo11

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by danilo11

  1. Προφανώς και είναι κύριες κατοικίες. Το ερώτημα είναι άλλο. Μπορείς ταυτόχρονα να συνδεθείς απο διαφορετικούς υπολογιστές με τα ίδια στοίχεια taxis για να καταχωρήσεις 2 αιτήσεις?
  2. Μπορεί κάποιος να κάνει ταυτόχρονα 2 αιτήσεις για ακίνητα ιδιοκτησίας του?
  3. Για εγκασταση δεξαμενής υγραερίου σε υφιστάμενη κατοικία,με έκδοση αδείας κατ 1 για δεξαμενες, σε περίπτωση που η δεξαμενή είναι υπόγεια και γίνεται τελικός έλεγχος απο ελεγκτή δόμησης,σκεπάζουμε την δεξαμενή η πρέπει να μείνει ανοικτό το σκάμμα μέχρι το έλεγχο?
  4. Ακίνητο χωρίς παρανομίες που τα τ.μ. είναι αυτα της Ο.Α. δηλωμένα κανονικά στο Ε9. Στην ΔΕΗ έχουν Δηλωθεί 20 τ.μ. λιγότερα. Είναι αυτό αιτία απόρριψης της αίτησης?
  5. Καλησπέρα, σχετικά με μια περίπτωση ΠΕΑ θα ήθελα την βοήθεια σας. Ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων που έχουν ενωθεί στο παρελθόν χωρίς να έχει γίνει συνένωση μου ζητά μα του εκδώσω ΠΕΑ για το καφενείο που έχει προκύψει απ την ένωση των 2 λόγω αναπροσαρμογής του ενοικίου. Μπορώ να εκδώσω ένα ΠΕΑ παρόλο που στα χαρτιά είναι 2 τα καταστήματα?
  6. Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Στο ΤΕΕ_ΚΕΝΑΚ για καποιον λογο οταν εισαγω δεκαδικες τιμες στα U και στον βαθμο αποδοση του λεβητα μου βγαζει σφαλμα, οτι η τιμη δεν ειναι μεταξυ των οριων. Γνωριζει καποιος τι μπορω να κανω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.