Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θοδωρής1986

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

251 profile views
  • SEKKARA

Θοδωρής1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγώ να το ανεβάσω το συμβόλαιο ας πάει στο καλό. Υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με την εκταμίευση;
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα. Έχω το εξής ζήτημα. Σε διαμέρισμα του 1974 και επιφάνειας 99 τ.μ. έχει γίνει κανονικά και νομιμότατα τακτοποίηση φωταγωγού και πλέον το σπίτι είναι 102 τ.μ. όπως φαίνεται και στο Ε9. Στο ΕΝΦΙΑ δηλώνονται 99 τ.μ.. Στην άδεια φαίνονται μόνο τα τ.μ. όλης της πολυκατοικίας (τριώροφη 272 τ.μ.) ενώ στο συμβόλαιο φαίνεται το σπίτι 99,45 τ.μ.. Εκ παραδρομής, και πίεσης χρόνου κατά το πρώτο πιστοποιητικό έβαλα επιφάνεια 99 τ.μ., ενώ έχω ανεβάσει κανονικά την υποβολή στο 4495, ενώ στο σκαρίφημα χρησιμοποίησα κανονικά την κάτοψη της νομιμοποίησης. Στην τελική εκταμίευση μου βγάζει αρνητικό αποτέλεσμα, και πέραν κάποιων σφαλμάτων στα χαρτιά των προμηθευτών, μου βγάζει και αυτό : ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Στο πληροφοριακό σύστημα έχετε συμπληρώσει ότι η επιφάνεια κύριων χώρων του ακινήτου είναι 99 τ.μ., όμως αυτό δε μπορεί να επιβεβαιωθεί από την οικοδομική άδεια. Παρακαλούμε διευκρινίστε και αναρτήστε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα (πχ συμβόλαιο). Υπάρχει περίπτωση να έχουμε θέμα με την εκταμίευση για αυτή τη διαφορά, γιατί υπάρχει ένα κάποιο άγχος αναμενόμενα, ή υπάγεται στα 7 τ.μ. που αναφέρει ο οδηγός. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
  3. Καλημέρα. Έχω το έξης θέμα. Υπάρχει αρνητικό αποτέλεσμα για την εκταμίευση. Πέραν του καταστατικού που μου ζητά για δύο προμηθευτές, επειδή δεν προκύπτουν μου γράφει τα 99 τ.μ. που έχω ως επιφάνεια, από την άδεια (άδεια του 74 αναφέρει μόνο τη συνολική επιφάνεια 272 τ.μ. κ των τριών ορόφων), μου ζητά άλλο έγγραφο π.χ. συμβόλαιο μου αναφέρει, παρότι έχω ανεβάσει ΕΝΦΙΑ ή κ ΔΕΗ όπου φαίνονται τα 99 τ.μ. Το θέμα είναι ότι στο συμβόλαιο αναφέρει ότι είναι 99.54 τ.μ. το σπίτι. Θα έχω πρόβλημα;
  4. Καλημέρα συνάδελφοι. Έχω περίπτωση διώροφης πολυκατοικίας όπου η μητέρα είναι ιδιόκτητης και των δύο ορόφων, έχοντας κάνει δωρεάν παραχώρηση στο γιο της στον όροφο. Αμφότεροι δηλώνουν τις κατοικιες ως κύριες. Πιστεύετε ότι θα χρειαστεί ΑΦΜ κεντρικής διαχείρισης ή με το ΑΦΜ της μητέρας μπορώ να προχωρήσω;
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι! Παρακολουθώ χρόνια όμως σήμερα έφτασα στο αμήν να σχολιάσω. Εκτός των 800€ που θα μας βγει η ψυχή για να δούμε αν θα τα λάβουμε, εμείς εκτός των άλλων οφείλουμε να πληρώσουμε και κανονικά τα νοίκια μας! Ρέει το χρήμα άφθονο και οι μηχανικοί πρέπει να πλερώσουν!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.