Μετάβαση στο περιεχόμενο

patrick2018

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

patrick2018's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα... Θέση στην πυλωτή ως παρακολουθημα αποθηκης υπογείου(!!!!) αδεια 1993. ΕΝΤΟΣ του χωρου αποκλειστικης χρησης της θεσης σταθμευσης εχει προεκταθει(σε σχεση με τα αρχιτεκτονικα) μια κολωνα (πλατους 30εκ) κατα 0,70μ με αποτελεσμα το μήκος της θεσης να εχει γινει 3,50μ.. Με λιγα λογια εχω μεσα στην μεση της θεσης μια κολωνα ... τι κανω δινω ΗΤΑ ??? βαζω για ρυθμιση την αποθηκη με μια λοιπη παραβαση για την κολωνα μεσα στον χωρο αποκλειστικης χρησης?? Περαν του αστειου του πραγματος υπαρχει και το πρακτικο οτι καποιος θα αγορασει μελλοντικα και θα νομιζει οτι εχει θεση......
  2. Άρθρο 1 Επιτρέπεται η εκτέλεση εργασιών μικρής κλίμακας, εκτός αν άλλως ειδικότερα ορίζεται: α) σε κτίρια νομίμως υφιστάμενα, σε κτίρια ή τμήματα κτιρίων τα οποία έχουν εξαιρεθεί της κατεδάφισης ή έχουν υπαχθεί σε οποιονδήποτε νόμο εξαίρεσης από την κατεδάφιση ή τακτοποίησης ή ρύθμισης αυθαίρετων κατασκευών αρα μπορω να εκδοσω ΕΕΜΚ για αυθαιρετο ν4178 κατηγοριας 5 ? (εχει υπαχθει σε οποιοδηποτε νομο τακτοποιησης ή ρυθμισης αυθαιρετων κατασκευών)????
  3. καλημερα, θελω να βγαλω εεμκ για αυτονομο συστημα θερμανσης σε ρυθμισμενο διαμερισμα με ν4178/13 κατηγοριας 5 για την ενεργειακη αναβαθμιση του διαμερισματος. Ειναι δυνατον ή κολλαω στα περι εξαιρεσης απο κατεδαφιση?
  4. καλησπερα, εχω κταστημα 100τμ με παταρι 50 τμ . το υψος κατω απο το παταρι ειναι 2.60 αρα δεν εχω προβλημα για γυναστηριο. μπορω να χρησιμοποιησω το παταρι που εχει υψος 2.40 για μπανια - αποδυτηρια? γιατι στο διαταγμα γυμναστηριων δεν διαχωριζει τους χωρους(λεει ο καθε χωρος να εχει υψος 2,60) αλλα βλεπω σε κανα δυο αδειες που εχουν πεσει στα χερια μου να το εχουν κανει.... ευχαριστω?
  5. Καλημερα , Θελω να κανω αλλαγη χρησης ισογειου χωρου σε πυλωτη απο κατοικια σε χωρο σταθμευσης. Εαν ο χωρος εδραζεται επι του εδαφους δεν προκυπτει επιβαρυνση φορτιων κατασκευης... Μπορω να παω με ΕΕΜΚ ή ενημερωση φακελου ?? με συμφωνη γνωμη συνιδιοκτητων για οδευση-ραμπα?? Τι λετε?? το εχει επιχειρησει κανεις?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.