Μετάβαση στο περιεχόμενο

ikaros2

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ikaros2

  1. Καλησπέρα, έχω χαρακτηρίσει μία αγορά με Άρθρο 39α στο mydata, όπως φαίνεται στην εικόνα. Όμως στο έντυπο Φ2 της περιοδικής δεν προ-συμπληρώνονται οι κωδικοί 366, 386, 303 κτλ. Οπότε, τα συμπληρώνω με το χέρι σύμφωνα με https://www.michanikos.gr/uploads/monthly_2018_04/10.jpg.45a47c83ce0666151ac4cc47b9486ad8.jpg, με αποτέλεσμα κατά την υποβολή της περιοδικής δήλωσης να εμφανίζεται το γνωστό μήνυμα ότι δε συμφωνούν τα στοιχεία της περιοδικής με το mydata. Κάνω κάτι λάθος στον χαρακτηρισμό? Μηπως δεν έχει γίνει ακόμα αυτή η διασύνδεση για τις αγορές μέσω 39α με το mydata ?
  2. Thanks για το ΦΕΚ, το γνωρίζω. Πρακτικά η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει ήδη κάποιο device που εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία (αυτά που λέει το ΦΕΚ + ό,τι άλλο χρειάζεται π.χ. κόστος γεμίσματος της δεξαμενής) να σου υπολογίζει τι πρέπει να πληρώσει το κάθε διαμέρισμα. Από εκεί και πέρα, ευπρόσδεκτα και τα highλίκια π.χ. αποστολή email στους ενοίκους, logging κτλ κτλ Απ' όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι και έλεγα μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο για το θέμα.
  3. Γνωρίζετε αν υπάρχει καποια συσκευή/αυτοματισμός που να μετράει μεν τις ώρες που χρησιμοποιεί το καλοριφέρ το κάθε διαμέρισμα αλλά και να υπολογίζει πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσει το κάθε διαμέρισμα?
  4. Εννοείτε πληρως ηλεκτρονικά απο το e-efka ; Το δοκιμάζω σχεδόν καθε μερα. Εκανα και νεα αιτηση μηπως η πρώτη απλα εχει ξεχαστεί...
  5. Δυστυχως αυτο ειναι το προβλημα... εχω κανει αιτηση για ενημεροτητα (25/5) και δεν εχω καμία ενημέρωση... Ηλεκτρονικά δεν βγαίνει (απο οτι καταλαβα για πολλους ισχυει αυτο), κανεις δεν ενημερωνει, τηλεφωνο δεν σηκωνουν, στην υποδοχη δεν ξερουν και ουτε το περιβόητο ραντεβου δεν κλείνουν...
  6. Για όσους ακόμα έχουμε το παρακάτω μήνυμα τι κάνουμε ; Σας ενημερώνουμε ότι οι εισφορές είναι υπό επεξεργασία και θα εκδοθούν μετά από διασταύρωση στοιχείων από μισθωτή απασχόληση.
  7. σύμφωνα με την πρόσφατη ΚΥΑ " Σε πλήρη λειτουργία θα βρίσκονται από αύριο, Τρίτη, όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, ενώ και η εξυπηρέτηση του κοινού δεν θα γίνεται πια μόνο με ραντεβού. " https://www.kathimerini.gr/1081838/article/epikairothta/ellada/epistrefei-se-plhrh-leitoyrgia-to-dhmosio-apo-ayrio Επίσκεψη στο ΕΦΚΑ – ΤΣΜΕΔΕ (Κολοκοτρώνη 4) σήμερα , ένας υπάλληλος (security) μας ενημέρωσε ότι έλαβαν "mail" ότι δεν θα ισχύσει η KYA για την συγκεκριμένη υπηρεσία!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.