Μετάβαση στο περιεχόμενο

vaggmech91

Members
  • Περιεχόμενα

    34
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vaggmech91's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Υπάρχει κάποιο όριο εγκατεστημένης ισχύς για net billing; Ή κάποιο όριο για την μπαταρία σου;
  2. Μου το ζήτησαν ιδιοκτήτες και εργολάβος (πολιτικός μηχανικός). Με μια πρώτη ματιά ήμουν αρνητικός, αλλα θέλω να το ψάξω πριν πω όχι. Εσείς έχετε δει ποτέ να μπαίνουν μετρητές υπόγεια?
  3. Καλησπέρα, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης σε υπόγεια εσοχή πάνω στη ρυμοτομική γραμμή;
  4. Καλησπέρα, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στο κομμάτι της κεντρικής θέρμανσης: Στην παραγωγή:επιμερίζω την ισχύ και επειδή κατά πάσα πιθανότητα Pgen< 2O Kw, βάζω υπερδιαστασιολόγηση ίση με 1. Βοηθητικά συστήματα: Επιμερίζω βάσει χιλιοστών θέρμανσης την ισχύ βοηθητικών συστημάτων θέρμανσης. Στη διανομή: Πώς καταχωρώ την ισχύ δικτύου διανομής? Πολλαπλασιάζω την ισχύ του λέβητα με το συντελεστή υπερδιαστασιόγησης (ng1) επί το συντελεστή μόνωσης (ng2) και μετά καταχωρώ τον αριθμό ζεύγους κατακόρυφων στηλών? Δεν την επιμερίζω στο διαμέρισμα?
  5. Καλησπέρα, η ενδοδαπεδια ηλεκτρικη θέρμανση μπορεί να καταχωρηθεί σε ΜΕΑ ως τοπική ηλεκτρική μονάδα? Γιατί η τοτεε του κενακ αναφέρεται ρητα μόνο σε σώματα και θερμοπομπους.
  6. Καλησπέρα, για μελετη εν. αποδοσης σε όλα τα σχέδια έχω τελική στάθμη, στάθμη μπετόν τόσο. προσπαθώ να βγάλω τα ύψη σε κάθε τοιχοποιία και στάθμες για ανοίγματα και μπερδεύομαι τι να βάλω ( έχω υπόψιν μου την 5.2.1 της Τοτεε 2/2017). Να μετράω από μπετόν, γιατί πάνω κάτω πλάκα ορίζει στην Τοτεε ή όχι? υ.γ. αυτά τα σκίαστρα μπροστά από τα παράθυρα καταχωρούνται κάπως?
  7. Στο θεωρητικό βάζεις ισχύ? Γιατί η τοτεε 1 2017 στην 5.1.2. Ορίζει όλα τα υπόλοιπα πέρα από αυτο
  8. Σε ΠΕΑ, κτισμα 70 τμ, εχει αυτη τη σομπα. Να τη θεωρησω ανοιχτη εστια καυσης? Η σομπα ειναι στο σαλονι, τα δωματια να τα θεωρησω ΜΘΧ? Ή φτάνει ως εκεί η επίδραση της σόμπας? 2ον ακουσα οτι με τις συντεταγμένες απο το google maps γινεται να βρεις το ακινητο στο εθνικο κτηματολογιο. Ισχύει?
  9. Επίσης σε πεα έχω ακίνητο πχ 75 τμ, αλλά υπάρχει ένα δωματιο χωρίς θερμαντικό σωμα. Το παίρνω ως μη θ.χ. Τα τετραγωνικά του πεα που θα δηλωθούν, θα είναι 75-εμβαδον αυτού του δωματίου??
  10. Καλησπέρα στην κατάθεση σκαριφηματων στο buildingcert πρέπει να αποτυπώνεται και η κάτοψη ή αρκεί απλά η αποτύπωση των δομικών στοιχείων διαφανών και μη με προσανατολισμό( όπως βγάζει η 4μ)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.