Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δανάη Νομικού

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Δανάη Νομικού last won the day on Ιανουάριος 18 2020

Δανάη Νομικού had the most liked content!

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

415 profile views

Δανάη Νομικού's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

12

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αύριο Τρίτη 21/01/2020 μαζευόμαστε στην πλατεία Ομονοίας, έξω από την είσοδο του Χόντου, στις 10:30 το πρωί. ΚΑΛΕΣΜΑ.docx
  2. Το ΤΣΑΥ ήδη φρόντισε στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό, να μιλήσει για την αλλαγή του σε Επαγγελματικό Ταμείο. Ο Σύλλογός μας είναι σε αναμονή αναγνώρισης ίδρυσης. Καλό θα ήταν κι εμείς, σαν μηχανικοί να είχαμε προλάβει το νέο νόμο πριν την εφαρμογή του και να είχαμε μια υπόσχεση σε όσα μας απασχολούν. Μετά, θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε σε χρονοβόρες προσφυγές κλπ. Αλλά ακριβώς επειδή δεν υπάρχει κάποιος επίσημος φορέας να μας εκπροσωπεί, έχουμε μείνει εκτός από κάθε συζήτηση για τα θέματα Ταμείου, σύνταξης, εφάπαξ κλπ.
  3. Ήρθε η ώρα για την πρώτη μας ομαδική και μαζική (ελπίζουμε) κινητοποίησή μας. Την επόμενη Τρίτη 21 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί, Θα συναντηθούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε, στην πλ. Ομονοίας, έξω από την είσοδο του Χόντου. Σκοπός μας είναι να πάμε πρώτα στο γραφείο του Προέδρου του ΕΦΚΑ και μετά στον Πρόεδρο του ΤΕΕ. Πήραμε αυτήν τη απόφαση επειδή εδώ και τρεις μήνες προσπαθούμε μάταια να κλείσουμε ραντεβού με τον Πρόεδρο του ΕΦΚΑ (για τις καθυστερήσεις στις απονομές των συντάξεών μας, προσωρινών και οριστικών, αλλά και για το εξευτελιστικό ποσόν των προσωρινών) και με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ για τον ορθό υπολογισμό των συντάξεών μας. Επειδή βλέπουμε στα ΜΜΕ ότι έχουν ήδη γίνει συναντήσεις του Δικηγορικού και του Ιατρικού Συλλόγου με τον Υπουργό Εργασίας και τέθηκαν όλα τα θέματά τους στο τραπέζι. Επειδή κανείς δεν ασχολείται με τα δικά μας συνταξιοδοτικά παρά το γεγονός ότι είναι ενήμεροι! Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε θα χαρούμε να σας έχουμε στο πλευρό μας. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα!
  4. Θα ήθελα να συμπληρώσω τα εξής: Η ομάδα μας (σύλλογος υπό ίδρυση), εργάζεται και θα συνεχίσει να εργάζεται, σε συνεργασία με όσα σωματεία συνταξιούχων ήδη υπάρχουν. Δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να αναδείξει και να αντιμετωπίσει μόνο τα θέματα των συνταξιούχων μηχανικών, Ελεύθερων Επαγγελματιών. Για το λόγο αυτό ζητάμε τη συμμετοχή σας, την υποστήριξή σας και θα είμαστε παρόντες για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε, όποιον συνάδελφο βρίσκεται στην ίδια θέση με εμάς. Ευχαριστούμε πολύ για τη δημοσίευση στο forum σας.
  5. Ζητώ συγνώμη από την Κοινότητα. Είμαι νέο μέλος και έκανα "παράθεση" στη δημοσίευση του συναδέλφου Cacau, χωρίς να το θέλω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.