Μετάβαση στο περιεχόμενο

karvelas

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by karvelas

  1. αρχική υποβολή, δεν έχει πληρωθεί τίποτα. Παλαιότερα είμαι σίγουρος πως μπορούσα να ανεβάσω αρχεία πριν πληρωθούν τα παράβολα
  2. μία ερώτηση συνάδελφοι γιατί έλειπα καιρό στο εξωτερικό και μου φαίνεται αλλαγμένη η πλατφόρμα δήλωσης αυθαιρέτων... έχω συμπληρώσει στοιχεία ακινήτου, φύλλα καταγραφής, μηχανικό ιδιοκτήτες, τεχνικές εκθέσεις και έκανα την αρχική υποβολή. Τα πρόστιμα δεν έχουν πληρωθεί ακόμα. το ερώτημα είναι γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω αρχεία? πρέπει να πάω στην υπαγωγή? Οπότε πρέπει να πληρωθεί το παράβολο πρώτα? έτσι ήταν και παλιότερα?
  3. καλημέρα συνάδελφοι, επανέρχομαι στα μηδενικά ή κατεστραμμένα αρχεία που με ταλαιπωρούν. Στην ενημέρωση του φακέλλου θα ανεβάσω ξανά μόνο τα αρχεία που δεν δουλεύουν, όχι όλα τα σχέδια και τις μελέτες της αδείας... γνωρίζει κανείς?
  4. θα δοκιμάσω... αλλά στην τεχνική υποστήριξη μου είπαν πως δεν έπρεπε να κάνω κροπ το pdf πριν το ανεβάσω... θα πρέπει να επιλέξω ενέργεια ενημερωσης και να πάρω αποδοχή ξανά από όλους τους συναδέλφους...
  5. καλημέρα σας συνάδελφοι. προσπαθώ να κατεβάσω αρχεία από μια άδεια που έχει εκδοθεί, και παρ΄ όλο που τα pdfs είναι έγκυρα και έχουν και ψηφιακό κλειδί, όταν τα κατεβάζω είναι 0 bytes... το έχει συναντήσει κανείς αυτό το πρόβλημα? Έτσι δεν μπορώ να έχω κάποια σχέδια της αδείας με το watermark του υπουργείου. Υπάρχει κάποια ενέργεια που μπορεί να γίνει από πλευράς πλατφόρμας?
  6. Μπαίνω στο mybusiness support να δηλώσω τα έσοδα μου αλλά στην σελίδα δεν μου βγάζει κέρσορα να γράψω... ούτε να κάνω τσεκ πως είμαι ο εκπρόσωπος της επιχείρησης ούτε να συμπληρώσω κύκλο εργασιών ΦΠΑ... τόχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό? αλλά στην πλατφόρμα για το 400 ρι με αφήνει να προχωρήσω... και την έκανα... που κολλάει το mybusiness support?
  7. Ευχαριστώ! το πρόγραμμα στο meleth.gr σπάει την εισφορά δήμου σε 75-25 αυτόματα?
  8. θα μπορούσε κανείς να καταγράψει τι απαιτείται σήμερα το 2020 να πληρωθεί για τα φορολογικά της αδείας? ΕΙΣΦ ΚΗ ΕΙΣΦ ΤΕΕ ΕΙΣΦ ΤΣΜΕΔΕ ΕΙΣΦ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ ΚΛΠ ΟΓΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΙΚΑ Τελικά ποιά ισχύουν και ποιά όχι?
  9. Ερώτηση: Σε εκτός σχεδίου ιδιοκτησία που αποτελείται από επι μέρους μικρότερες, όλες του ιδίου ιδιοκτήτη, σε δύο από τις οποίες ήδη έχουν κτιστεί νομίμως 2 κτίσματα. Γίνεται να συσταθούν δύο κάθετες ιδιοκτησίες που να αναλογούν στο κάθε κτίσμα? και στην συνέχεια να δημιουργηθούν δύο όμορες ιδιοκτησίες που να συμπαρασύρουν τις μικρότερες στην δημιουργία δύο μοναδικών γηπέδεων με τα αντίστοιχα ΚΑΕΚ? σε αυτή την περίπτωση εαν κατατεθεί άδεια για επέκταση στο συνολικό γήπεδο, θα πρέπει να κρατηθούν αποστάσεις Δ από το κοινό όριο? ή το λογαριαζουμε σαν ένα?
  10. Αγαπητοί συνάδελφοι, Αρχιτέκτονες και οι δύο με την γυναίκα μου και νιόπαντροι... πρώτη φορά κοινή δήλωση... εγώ με έδρα εκτός σπιτιού και ως επιτηδευματίας... η γυναίκα μου με έδρα το σπίτι μου και με μπλοκάκι με τρείς πελάτες του δημοσίου ως μισθωτός... Θα θέλαμε... στο Ε3 εγώ δεν τσεκάρω το 591 (περ. στ' παρ.2 αρ.12) εκείνη το τσεκάρει... εγώ βάζω τα εισοδήματα στον 346 εκείνη στο 348... μέχρι εκεί όλα καλά... στο Ε1 τώρα η σύζυγος βάζει τα εισοδήματα στον κωδ. 308 αφού έχει τσεκάρει τον κωδ. 020 (περ. στ' παρ.2 αρ.12) οι παρακρατηθέντες φόροι 20% έχουν μπει αυτόματα από τους εργοδότες στον κωδ. 606 στην προσπάθεια υποβολής χτυπάει κόκκινο και βγάζει αυτό το μήνυμα... Έχει συμπληρωθεί ο κωδ (020) με ένδειξη επιτηδευματία που φορολογείται με τις διατάξεις της παρ. 2 άρθρου 12 ΚΦΕ και δεν μπορεί ταυτόχρονα να συμπληρωθεί εισόδημα από μισθωτή εργασία συντάξεις, επιχειρηματική δραστηριότητα και αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα. τι φταίει? έχει κανείς ιδέα πως μπορεί να το ξεπεράσουμε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.