Μετάβαση στο περιεχόμενο

DPS

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DPS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Year In
  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω μια υπόθεση όπου ο άνθρωπος έχει περίπτερο και επιθυμεί να μεταφερθεί σε κατάστημα και να ανοίξει κατάστημα με είδη ψιλικών. Γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία που απαιτείται για την αδεια λειτουργίας του; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  2. Στον 6ο οροφο , δΊπλα από το κλιμακοστάσιο ειναι ο μηχανολογικός χώρος του ασανσέρ και δίπλα είναι το ¨δώμα¨, το οποίο είναι παρακολούθημα του διαμερίσματος. Στο συμβόλαιο το χαρακτηρίζει μόνο έτσι , χωρίς αναφέρει τα τετραγωνικά του ,ενώ στην κάτοψη τησ ΟΑ υπάρχουν οι διαστάσεις. Οπότε να το δηλώσω σαν βοηθητική χρήση ? Κ να γράψω και τα τετραγωνικά ?
  3. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. akis73) Καλησπέρα συνάδελφοι, Θέλω να εκδόσω ΗΤΚ για διαμέρισμα 4ου ορόφου , το οποίο έχει παρακολούθημα ΔΏΜΑ στον 6ο όροφο. Το συμβόλαιο δεν αναγράφει τα τετραγωνικά ,αλλά στην κάτοψη φαίνονται οι διαστάσεις του. Θα το δηλώσω σαν βοηθητικό χωρό με λοιπή χρήση και θα βάλω τα τετραγωνικά του Ή θα το αναφέρω μόνο στα σχόλια της ΚΧ του διαμερίσματος ?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  4. @Νώντας Α ευχαριστώ πολύ! Θα πρέπει να το υπολογίσω με αναλυτικο μήπως ? Δεν έχω αποσαφηνίσει πλήρως , ως καινούρια στο επάγγελμα, πότε ακριβώς κάνουμε αναλυτικό για υπολογισμό προστίμου.
  5. @Pavlos33 Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Επειδή ο κοινόχρηστος χώρος μετρούσε τότε , θεωρώ πως πρέπει να το δηλώσω ως ΔΔ. Η διαμερισμάτωση είναι αυτούσιο πεδίο χωρίς να απαιτείται επιλογή κατηγορίας όμως ? (πχ Κατηγορία 3) Θα πρέπει να δηλώσω τα τετραγωνικά σε κάποιο πεδίο ή όχι ? Και επίσης η ΔΔ απαιτεί να κάνω κάτοψη ή διάγραμμα κάλυψης ? Ή απλά θα τα αναφέρω μόνο στην τεχνική μου έκθεση ? Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  6. Συνάδελφοι καλησπερα, Θα χρειαζόμουν τη συμβουλη σας στην εξης περίπτωση : Πηγα σε διαμερισμα με Ο.Α. του 1987 για έκδοση Η.Τ.Κ. και διαπίστωσα αυθαιρεσια σε κοινοχρηστο χωρο. Συγκεκριμενα η είσοδος του διαμερισματος βρισκεται πιο έξω απο τα σχεδια της αδειας ( προς τις σκαλες) , με αποτελεσμα να εχουμε 5τμ παραπανω. Η ερώτηση μου ειναι η εξης: Θα το εντάξουμε στην Κατηγορια 3 (οπου έχουμε 5% αποκλιση της ιδιοκτησιας) ή Κατηγορία 4 ? Ωστε να το τακτοποιησω και επειτα να προβω σε ΗΤΚ... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων! (1) Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73 (2) Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.