Μετάβαση στο περιεχόμενο

Elis S. Chesbrough

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

375 profile views

Elis S. Chesbrough's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Eίμαι αρχάριος στα αγγλικά, και δεν ξερώ αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω με ειδικές ορολογίες στα αγγλικά, πόσο μάλλον όταν δεν μπορώ να τις καταλάβω στα ελληνικά. Εγώ πιστεύω οτι ο κόσμος θα εκτιμίσει κάποιον με δύο πτυχία.
  2. Καλήσπερα στους αγαπητούς και τiς αγαπητές μηχανικούς του φόρουμ. Μπαίνω στο δεύτερο έτος μιας αρκετά θεωρητικής σχολής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με την παραδοχή οτι αν δεν είχε τα μαθήματα που έχει οχί μονο δεν θα την επέλεγα αλλά θα άλλαζα και πεδίο. Συγκέντρωσα 11.040 μόρια στο 1ο πεδίο ανθρωπιστικών σπουδών χάνοντας την αντιστοιχή σχολή στο ΑΠΘ,το ποιό πιθανόν είναι να τελείωσω την σχολή και μετά να δουλέψω μέχρι τα 24 μου ως copywriter δουλεία που δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω μέχρι τα 60 μου. Μου αρέσουν οι υπολογιστές, η ηλεκτρονική και το automotive engineering και φυσικά μπορώ και να τα συνδυάσω όλα αυτά. Πολύ παλιά με ενδιέφερε να συνεχίσω την δουλεία του Πατέρα μου που είναι Μηχανικός Αυτοκινήτων άλλα τώρα το έβγαλα απο το μυαλό μου για προσωπικούς λόγους (Μην ανυσηχείτε δεν τσακώθηκα με τον πατέρα μου 😅, άλλοι είναι οι λόγοι), όποτε πάμε σε κάτι ποιό επιστημονικό. Μπορεί (καλύπτοντας πρώτα τα κενά μου) να ξαναδώσω απο το 2ο πεδίο και άν γράψω καλά να περάσω στις σχολές που με ενδιαφέρουν (ΗΜΜΥ, ΧΜ, ΜΜ, Πληροφορική). Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος πως ακριβώς μπορώ να ασχοληθώ απο καθέ μια σχολή, απο οτί έχω καταλάβει: Οι Πληροφορικοί και οι ΗΜΜΥ αλληλεπικαλύπτονται στο θέμα της V2V επικοινωνίας, ενώ οι ΗΜΜΥ και οι Μηχανολόγοι σε αυτά των ηλεκτρικών κινητήρων και συστημάτων ενεργιτικής ασφάλειας (ABS). Απο κει και πέρα: ΗΜΜΥ και Πληροφορικοί --> Αυτοματοποιημένη οδήγηση, Infotament Systems Μηχανολόγοι --> Συστήματα μετάδοσης Χημικοί Μηχανικοι --> Υλικά για την κατασκευή οχημάτων, σχεδιασμός κυψελών για υδρογοκίνητα αυτοκίνητα (Σε συνεργασία με τους Μηχανολόγους (;)) Οποιαδήποτε απάντηση δεκτή.
  3. Καλησπέρα σας. Είμαι 19 ετών και φοιτητής Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, σχολή που έβαλα ως πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό μου ως υποψίφιος ΓΕΛ Όμαδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών. Την Ομάδα Προσανατολισμού αυτή την διάλεξα λόγω οτι δεν ήμουν καλός στα μαθηματικά και στα θετικά μαθήματα, άλλα στην Γ'Λυκείου την σιχάθηκα γιατί καί όλες σχεδόν οι σχολές της δεν με εξέφραζαν, και αν εξαιρέσεις Σώματα Ασφαλείας και Νομική οι περισότερες σχολές έχουν ελάχιστη έως καθόλου επαγγελματική αποκατάσταση. Η Μόνη σχολή που ήθελα ήταν η Δημοσιογραφία και τελικά δεν έπιασα Θεσσαλονίκη και πήγα Καστορία. Παρόλου που μου λένε οτι η σχολή έχει καλή αποκατάσταση, και ενώ κάποια απο τα μαθήματα μου αρέσουν, νιώθω την ανάγκη να αλλάξω κατέυθυνση στις σπουδές μου, σκεφτόμαι να καλύψω τα κενά μου στα Μαθηματικά και στα υπόλοιπα θετικά μαθήματα και μετά να δώσω ξανα Πανελλήνιες απο Θετικών ή απο Οικονομίας. Οι σχολές που θα ήθελα είναι: Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής (Πανεπιστήμιο Πατρών) Πληροφορικής και Τηλεματικής (Χαροκόπειο) Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΕΚΠΑ) Πληροφορικής (ΠΑΠΕΙ/ΑΠΘ) Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών (Πανεπιστήμιο Πατρών) Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΕΜΠ/ΑΠΘ) Μηχανολόγων Μηχανικών (ΕΜΠ/ΑΠΘ) Όσο και αν σας φανεί περίεργο ξέρω και με τι ακριβώς θέλω να ασχοληθώ. Θέλω να ασχοληθώ με Μηχανική Όραση και εφαρμογές της στην Αυτοκινητοβιομηχανία και τα Έξυπνα Οχήματα. Οι ερωτήσεις μου είναι 1. Μπορώ να καλύψω τα κενά μου στα Θετικά Μαθήματα για να δώσω οταν φτάσω 23-24; 2.Πόσο δύσκολες είναι αυτές οι Σχολές; 3.Πώς μπορώ να ασχοληθώ με αυτόν τον Τομέα απο αυτές τις σχολές; 4.Θα έχω θέμα αν θελώ να ασχοληθώ απο τις Πληροφορικές του Χαροκοπείου ή του ΠΑΠΕΙ λόγω της καθόλου Φυσικής/Ηλεκτρονικής; 5.Αν περάσω Ηλεκτρολόγους να πάρω ροές Λογισμίκου και να ασχοληθώ ακριβώς με αυτό που θέλω ή να παραμείνω στο χώρο του Αυτοκινήτου απλά να άλλαξω πορεία και να πάρω ροή Ηλεκτρικών Μηχανών για να ασχοληθώ με κινητήρες Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.