Μετάβαση στο περιεχόμενο

christosl

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by christosl

  1. καλησπερα, εχω μερικες αιτησεις απο 25/01/2012 και μετα. Ολα τα παραβολα (500 ευρω) των αιτησεων εχων πληρωθει μεχρι 31-01-2012.Γνωριζει κανεις μεχρι ποτε πρεπει να πληρωθει το υπολοιπο προστιμο αν επιλεξουν μετροιτοις και ποτε πρεπει να πληρωθει η πρωτη δοση εαν επιλεξουν με δοσεις? Οι 48 δοσεις εχουν περαστει στο συστημα?
  2. καλημερα, για δηλωσεις που εγιναν Ιανουαριο γνωριζει κανεις μεχρι ποτε πρεπει να πληρωθει το παραβολο, α) αν πληρωθει εφαπαξ μεχρι ποτε β) αν με δοσεις ποτε πρεπει να πληρωθει η πρωτη δοση?
  3. καλησπερα, γνωριζει κανεις σε ποιους απευθυνεται ο κοινωνικος συντελεστης?
  4. καλησπέρα οταν δεν υπάρχει το φυλο αδείας και ο φάκελος με τα σχέδια τι κάνουμε? εχω περιπτωση για ενα ισογειο με πισινα με δυο ξεχωριστες αδειες το 1982.
  5. ο αρχιτέκτονας δεν εχει δικαίωμα υπογραφής εξαρτημένου τοπογραφικού, αλλά ο τοπογράφος έχει δικαίωμα υπογραφής κτιριακής μελέτης..
  6. καλησπερα, α) αν το αυθαιρετο μου ανηκει στην κατηγορια της παρ.6 του αρθρου 24, και εχω να πληρωσω π.χ 1500 ευρω, πληρωνω παραβολο 500 + 1000 ή 1500 + 500(παραβολο) ? β) το συστημα το εμφανιζει αυτο ή το υπολογιζει κανονικα χωρις να παιρνει υποψη του την παρ.6 του αρθρου 24? γ) στις ερωτησεις Δ' ερωτηση 8, γινεται ερωτηση "η διαταξη της παρ.6β του αρθρου 24 για τις παραβασεις μεχρι 20τμ ειναι υποχρεωτικη? και η απαντηση εναι : οχι, εαν υπαρχουν περισσοτεροι του ενος τροποι υπολογισμου του προστιμου τοτε ο ενδιαφερομενος επιλεγει τον πλεον συμφεροντα" ερωτηση : τελικα ποιο τροπο επιλεγουμε? γιατι αν δεν παω με την παρ6 του αρθρου 24 μου βγαζει προστιμο λιγοτερο απο το ποσο τον 1500 ευρω.
  7. ευχαριστω συναδελφε... Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, Manolis gon
  8. Σε οικοπεδο εμβαδου 1.109,93m2 το οποιο βρισκεται εκτος οριων οικισμου και εκτος ζωνης, αλλα με πρωσωπο σε παλαια δημοτικη οδο εχει εκδοθει αδεια ισογειου καταστηματος ανευ υπογειου. Ο ιδιοκτητης κατασκευασε υπογειο στα ιδια τετραγωνικα μετρα με το ισογειο αλλα χωρις αδεια. Εαν τακτοποιηση το υπογειο με το νομο των αυθαιρετων(ν.4014) την δομηση που δικαιαται στον οροφο την χανει ή εξακολουθει να την δικαιουται?
  9. εγω παταω το αριστερο pdf (εκτυπωση βεβαιωσης μηχανικου.....) και την δινω στην συμβαιλαιογραφο και κοβω μια αποδειξη παροχης υπηρεσιων. ερωτηση : α) αν καποιος θελει τοπογραφικο διαγραμμα, πρεπει η αμοιβη του τοπογραφικου να βγει με το συστημα αμοιβων ή κοβω μια αποδειξη παροχης υπηρεσιων? β) αν για την τακτοποιηση κτησματος συμφωνα με τον νομο ν.4014, χρειαζεται τοπογραφικο με συντεταγμενες εσγα η αμοιβη του τοπογραφικου πρεπει να βγει με το συστημα αμοιβων ή κοβω μια αποδειξη παροχης υπηρεσιων?
  10. καλησπέρα, γνωρίζει καποιος να μου πει : αν η ηλεκτονικη βεβαιωση για μεταβιβαση ακινητων η γηπεδων περναει απο το συστημα αμοιβων? αν ναι, μπορει καποιος να γραψει την διαδικασια που πρεπει να κανουμε στο συστημα αμοιβων βημα προς βημα?
  11. καλησπέρα, γνωρίζει καποιος να μου πει : αν η ηλεκτονικη βεβαιωση για μεταβιβαση ακινητων η γηπεδων περναει απο το συστημα αμοιβων? αν ναι, μπορει καποιος να γραψει την διαδικασια που πρεπει να κανουμε στο συστημα αμοιβων βημα προς βημα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.