Μετάβαση στο περιεχόμενο

Themiskyr

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Themiskyr

  1. Καλησπερα κυριοι, επειτα απο προσπαθειες και επικοινωνια με τοπικους βουλευετες να ενημερωσω οτι η εκπτωση αφορα ολους τους κατοικους της Θρακης. Στο παραρτημα Α δεν διορθωθηκε λογω εκ παραδρομης λαθος. Το θεμα ειναι οτι στο συστημα του ΤΕΕ αν καποιος θελει να ενταχθει του δινει το δικαιωμα μονο ως παλλινοστουντας. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο!!! Επισης πληροφορηθηκα απο βουλευτη οτι εντος ημερων θα λυθει το θεμα.
  2. Οι μουσουλμανοι της Θρακης σε νομους οπως Ροδοπης και Ξανθης ειναι σε μεγαλο ποσοστο ο πλυθησμος τους σε σχεση με τους Ελληνες. Στον Εβρο ειναι σε πολυ μικροτερο βαθμο. Παρόλα αυτα κινουν πολλα νηματα στη Θρακη επομενως γιατι να ειναι και ευνοημένοι σε σχεση με εμας. Χρονια ειναι ευνοημενοι με δανεια, με επιδοματα κλπ. Δεν ξερω αν ειμαι τοσο λαθος, δεν εχω κατι με τους ανθρωπους αλλα μου φαινεται οτι δεν ειναι και τοσο ορθολογικο...!!!
  3. Καλημέρα σας παίδες, θα ήθελα να ρωτήσω και να μου δώσετε όσο μπορείτε μια διευκρινιστική απάντηση όσον αφορά τους κοινωνικούς συντελεστές. Αναφέρει το άρθρο 17 παρ. 3: Παλιννοστούντες ομογενείς, οι οποίοι έχουν εγγρα− φεί στα Μητρώα ή τα δημοτολόγια δήμου ή κοινότητας, για την υπαγωγή στο άρθρο 8 του παρόντος της κύριας κατοικίας τους καταβάλουν ποσοστό 20% του ενιαίου ειδικού προστίμου, όπως υπολογίζεται σύμφωνα με το Παράρτημα Α΄ του παρόντος και υποβάλλουν επιπλέον τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τη συνδρομή των ανωτέρω προϋποθέσεων. Οι διατάξεις του ανωτέρω εδαφίου εφαρμόζονται και για τους μόνιμους κατοίκους Θράκης. Σε περίπτωση ελλείψεως τίτλων ιδιοκτησίας τα δικαιολογητικά θα καθοριστούν με Κοινή Απόφαση του αρμόδιου Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών. Στο παράρτημα Α στο 11. Κοινωνικοί Συντελεστές αναφέρει: 11β. Αφορά την κύρια κατοικία παλιννοστούντων ομογενών και Ελλήνων πολτών μουσουλμάνων της Θράκης για κύρια κατοικία στη Θράκη. Περιλαμβάνονται τελικά και οι Έλληνες Χριστιανοί πολίτες της Θράκης με κύρια κατοικία στη Θράκη? Να μας το πουν εδώ στη Θράκη αν είναι να αλλάξουμε θρησκεία.....και φυσικά σιγά σιγά ότι άλλο προκύψει για την κυριότητα της....Θράκης!!!
  4. Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης: Θελω να καταθεσω μια προσθηκη αδειας ΙΣΟΓΕΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ κατ επεκταση σε αγροτεμαχιο εκτος σχεδιου με υφισταμενη ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ οπως αναγραφεται στην ηδη υπαρχον αδεια. Η αποθηκη ειναι περιπου 20 τμ ενω η κατοικια προκειται να ειναι στα 33 τμ. Μπορω να χρησιμοποιησω τον συντελεστη 0,60? Σας ευχαριστω!
  5. Δεν εχω κανενα παραπονο απο το προγραμμα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και αν λαβουμε υποψιν την τιμη αγορας ειναι το τελειο εργαλειο. Για το μονο που εχω αποριες ειναι στα εγγραφα στις τακτοποιησεις οταν δεν συμπληρωνει αυτοματα πατρωνυμο μηχανικου κλπ η οταν κλικαρεις να μην περιλαμβανει καποιες παραγραφους στις υπ δηλωσεις στην εκτυπωση δεν ισχυει.
  6. Αν εχεις στεγη νομιζω ειναι 0,5 μετρα απο την περιμετρο της στεγης ενω αν εχεις δωμα τοτε ειναι 1,0 μετρο απο το στηθαιο. Οσο για το υψος στο δωμα ειναι μεχρι 1,20 μετρα για στεγη δεν ειμαι σιγουρος κ δεν θελω να σε μπερδεψω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.