Μετάβαση στο περιεχόμενο

elena76

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

elena76's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αγαπητοί συνάδελφοι, έχω πληρώσει το β' εξάμηνο του 2013 και έχω εκκρεμότητα το α' εξάμηνο γνωρίζετε εαν μπορώ να το πληρώσω με διακανονισμό ή εφάπαξ?
  2. Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα σας, έχω τις ακόλουθες περιπτώσεις τακτοποίησης αυθαιρέτων 1η περίπτωση: Σε Πολυκατοικία με διαμερίσματα και Οικοδομική Άδεια, η pilotis έχει μετατραπεί σε καταστήματα 2η περίπτωση: Σε πολυκατοικία με διαμερίσματα και Οικοδομική Άδεια , το υπόγειο έχει μετατραπεί από αποθήκες σε επαγγελματικό χώρο 3η περίπτωση: Σε πολυκατοικία με διαμερίσματα και καταστήματα στο Ισόγειο με Οικοδομική Άδεια , το πατάρι του ενός Καταστήματος έχει μετατραπεί σε γραφείο. Εσείς πιστεύετε ότι χρειάζονται στατική επάρκεια ή μπορεί να χρειάζεται μόνο ένα ΔΕΔΟΤΑ; Επίσης όι παραπάνω περιπτώσεις χρειάζονται και Τεχνική Έκθεση από Μηχανολόγο; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  3. καλημέρα συνάδελφοι! Μπαίνω μέσω google chrome στον γεωγραφικό εντοπισμό και δεν δείχνει τίποτα.Μπαίνω με internet explorer και δεν μου κάνει καν πιστοποίηση χρήστη! Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει? ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα σας! Ίσως να έχει απαντηθεί πρωτύτερα η ερώτηση που θα σας υποβάλλω, όμως παρακαλώ πολύ δείξτε κατανόηση λόγω του ότι έγινα πολύ πρόσφατα μανούλα και δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα. Η βεβαίωση μη αυθαιρεσιών πρέπει να περάσει από αμοιβές ΤΕΕ, φεμ, τσμεδε κ.λ.π. και εάν ναι με ποιο τρόπο την υποβάλλουμε στις αμοιβές του ΤΕΕ? Υπάρχει συγκεκριμένη 'εργασία' ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα σας! Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Σε περίπτωση που ο φάκελος της πολεοδομίας έχει χαθεί και δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά Διάγραμμα Κάλυψης, τι διαδικασία ακολουθείται γενικά? Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για οριζόντια ιδιοκτησία σε πολυκατοικία. Αρκεί μία βεβαίωση από την πολεο ότι έχει χαθεί ο φάκελος, ή πρέπει να ξαναγίνει το Διάγραμμα Κάλυψης (πράγμα τρομακτικό, όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι μας)? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
  6. Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα σας, δεν ξέρω εάν έχει ξαναδιατυπωθεί η συγκεκριμένη ερώτηση . Έχω την εξής περίπτωση: Πελάτισσα θέλει να κάνει μεταβίβαση στην κόρη της ενός μικρού γραφείου σε πολυκατοικία στον δ' όροφο. Η πολυκατοικία έχει κατασκευαστεί την δεκαετία του 50. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουμε να βρούμε ούτε στέλεχος οικοδομικής αδείας , ούτε εγκεκριμένα σχέδια από την πολεοδομία. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Πώς μπορούμε να εκδόσουμε το εν λόγω πιστοποιητικό? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  7. Συνάδελφοι καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής: απλή περίπτωση εξώστη που έχει κλειστεί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Πάμε υποθέτω με Υπέρβαση Δόμησης Κύριων χώρων, υπέρβαση κάλυψης κ.λ.π. Η ερώτησή μου είναι η εξής: δηλώνουμε Αλλαγή Χρήσης ή όχι, διότι σύμφωνα με μία ερωτοαπάντηση του ΥΠΕΚΑ για τους Η/Χ δεν δηλώνεται αλλαγή χρήσης. Ισχύει όμως το ίδιο για τους εξώστες; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.