Jump to content

topografina

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Ουδέτερη

2 Followers

About topografina

 • Rank
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  ΧΑΝΙΑ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλή η συμβουλή σου Daron, αλλά δεν είμαι αθήνα για να πάω εύκολα στην κυπριακή πρεσβεία. μάλλον πιο έυκολο μου είναι αν πάω Κύπρο να πάω στην εκεί ελληνική πρεσβεία και να ρωτήσω. Αναρωτιέμαι βέβαια κανείς εδώ στο φόρουμ δεν έχει εμπειρία από εργασία στην Κύπρο? Τόσοι και τόσοι έχουν πάει τώρα τελευταία!
 2. Μια ερώτηση και εγώ βρε παιδιά. Ας πούμε ότι φεύγω και πάω Κύπρο για δουλειά. α)Τι πρέπει να προσέξω? β)Θα μπορώ πχ να κόβω απόδειξη παροχής υπηρεσίων αυτή που έχω εδώ ή πρέπει να βγάλω άλλη εκει? γ)Όσον αφορά την ασφάλεια? Το ΤΣΜΕΔΕ με καλύπτει εκεί για κάποιο διάστημα ή πρέπει να χω ξεχωριστή ασφάλεια εκεί? Αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει γιάτί μπερδεύτηκα με τις αναζητήσεις που έκανα. Ρώτησα και το λογιστή μου με μπέρδεψε και αυτός και δεν είναι και σίγουρος. Ρώτησα αυτούς στη Κύπρο, απομπερδεύτηκα. Δεν έχω χρόνο και αυτες τις μέρες να περάσω καθόλου και από το ΤΣΜΕΔΕ...
 3. Συγνώμη για τι λιμάνι μιλάμε και τι βάθη? Αν τα βάθη δεν είναι μεγάλα μπορείς να κάνεις δουλειά με σκαντάγιο. Και θα χει καλύτερα αποτελέσματα από το απλό βυθόμετρο.
 4. θα ρωτήσω την διευθυνση και όταν μου απαντήσει θα σου κάνω πρόταση με pm. Και δεν θα είναι τζάμπα! Μην ανυσηχείς πάντως, και εγώ στελεχώνω εταιρεία στην Μακεδονία!
 5. Mπορεί να έχει μαζέψει ήδη εμπειρία ! Ηιghlander, όταν λέει τζάμπα τι εννοεί? ούτε ΤΣΜΕΔΕ? Αν σ ενδιαφέρει να το δώσεις, στην εταιρεία που δουλεύω ενδιαφερόμαστε για πτυχίο πρασίνου.
 6. H αλήθεια είναι ότι πλέον υπάρχει υπερπροσφορά πτυχίων ΜΕΚ για αυτό δεν δίνουν και πολλά. Αλλά είναι και μεγάλη βοήθεια για κάποιον που είναι άνεργος να του πληρώνει κάποιος το ΤΣΜΕΔΕ . Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αν κλείνεις τριετία ariapapa σύντομα, περίμενε να το κάνεις Γ και το δίνεις μετά. Λάβε όμως υπόψη σου ότι καθυστερούν πολύ στο Υπουργείο την αναβάθμιση. Κυνήγησε αν μπορείς και να βγάλεις πτυχίο πρασίνου. Έχουν ζήτηση τελευταία και νομίζω μόνο εσεις οι αρχιτέκτονες έχετε το δικαίωμα για πράσινο!
 7. Εγώ νομίζω ότι μετά από τόσα άναψε - σβήσε η λάμπα θα είναι σβηστή γιατί θα χει καεί!
 8. Γιατί είναι το 5 και το 8? Η δεν είναι.......
 9. Να κάνω και γω μια ερώτηση! Τον τελευταίο καιρό δουλεύω το 2011. Και μου παρουσιάζει το εξής: Όταν θέλω να πληκτολογήσω μια polyline δίνοντας συντεταγμένες δηλαδή σημείο 1 (10.0,10.0), σημείο 2 (30.0,20.0) κλπ , το δεύτερο σημείο το βάζει στο (40.0,30.0) δηλαδή τις συντεταγμένες που πληκτρολογώ τις παίρνει σαν Δχ, Δυ απ το προηγούμενο. Το ίδιο μου κάνει και στην εντολή copy. Δυλαδή πληκτρολογώ συντεταγμένες κι αυτό τις καταλαβαίνει σαν σχετικές. Έχει κανείς καμία γνώμη πως μπορώ να το αλλάξω αυτό?
 10. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας!
 11. Μπορεί κάποιος να μου πεί πως μεταφράζεται το carbon steel pipe? Έχω μπερδευτεί και δεν μπορώ να καταλάβω ποια ποιότητα σωλήνων είναι.
 12. Καλό λοιπόν είναι, πλέον, αφού έχει γίνει η αρχή από τον σύλλογο, όλοι οι συνάδελφοι να έχουν ένα αντίγραφο της παρούσας νομοθεσίας και όταν διαπιστώνουν ότι δεν τηρείται η οδηγία στις πολεοδομίες, τα κτηματολογικά γραφεία ή οπουδήποτε αλλού να παίρνουν θέση αλλά και να ενημερώνουν το σύλλογο ή τα τοπικά τμήματα του προκειμένου να μην συνεχιστεί η κατάσταση που κακώς είχε παγιωθεί τα τελευταία χρόνια.
 13. Παιδιά, παρόλο που είμαι φανατική καπνίστρια (1+ πακέτο την ημέρα) είμαι μακράν υπέρ της καθολικής ισχύος του νόμου. Προχτές ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε μπαρ που καθολικά δεν επιτρεπόταν το κάπνισμα και τα κατάφερα μια χαρά. Βγήκα έξω μόνο για ένα τσιγάρο. Αν δεν ίσχυε το μέτρο, θα είχα καπνίσει δέκα τσιγάρα όπωσδήποτε . Άρα προφανώς με ωφέλησε. ΚΑι όταν είδα μια κοπέλα η οποία άναψε τσιγάρο στα μουλωχτά ήμουν έτοιμη να της την πω. Εγώ δεν πιστεύω ότι κόσμος που έχει σκοπό να βγει , δεν θα βγεί επειδή δεν μπορεί να καπνίσει η τουλάχιστον αυτό θα γίνει σε πολύ μικρό ποσοστό. Ο κόσμος για ά
 14. tpanag, δεν διαφωνώ μαζί σου και έχω τσακωθεί σε δημόσια υπηρεσία στο παρελθόν. Το πρόβλημα όμως στην επαρχία είναι ότι όλοι σε ξέρουν. Εσύ στην Αθήνα δεν το έχεις. Αν εγώ δηλαδή πάω αύριο στην εφορία και τσακωθώ για να βρω το δίκιο μου, την άλλη μέρα θα πουν α αυτή, αυτή είναι η κόρη του τάδε, ή η αδελφή του τάδε ή η γυναίκα του τάδε κλπ, και δεν το ξεχναν. Άσε που δεν νομίζω ότι θα κερδίσω κάτι. Στο τέλος θα μου πουν στην καλύτερη περίπτωση, θα έρθει και η σειρά σας να πληρωθείτε...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.