Μετάβαση στο περιεχόμενο

mayonaise

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mayonaise

  1. Πάμε πάλι να καταδικάσουμε τους "μεγάλους", τους "πλούσιους", τους "μεγαλοκαρχαρίες", που οι κυβερνητικές κινήσεις πάντα προωθούν προς το κέρδος.... Έχω μια ιδέα...να κλείσουν όσα μεγάλα γραφεία έμειναν ανοιχτά, ώστε να βασιλεύουν τα μικρά, ατομικά πτυχία και να πάει το χρήμα στον επιστήμονα που ζει τα προβλήματα του λαού! Και όπως διάβασα και σε ένα τοίχο κάποτε.. Κάτω οι πάνω, πάνω κανείς! Παιδιά, συγκεντρωθείτε! Όλος ο υπόλοιπος κόμος σχεδιάζεται από μεγάλα, πολυπληθή γραφεία, με υποδομές, λογισμικό, εμπειρία, marketing κλπ και εδώ πάμε πάλι να ανακαλύψουμε τον τροχό!
  2. Μα γιατί να μπλέκεις με μακέτες κλπ, όταν μπορείς να δεις το "πραγματικό" με λίγη εξοικείωση με το Sketchup (πρώην google νυν trimble) το οποίο είναι δωρεάν, έχει συνεχή ανάπτυξη και καλούδια από την κοινότητά του και είναι και πολύ εύκολο. Μια πρόταση για να αποφύγουμε τα έξοδα αυτές τις εποχές...
  3. mayonaise

    Sofistik

    Break lock και συνεχίζεις. Μάλλον έχεις teddy και wingraf ανοιχτά μαζί, κάνεις αλλαγές στο teddy και το "φρενάρει" το wingraf (ή οποιδήποτε άλλο module) για να μην βλέπεις τα δεδομένα της προηγούμενης ανάλυσης ενώ έχεις τρέξει νέα. Παρατήρηση 1:Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρατήρηση 2:Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis
  4. Δυστυχώς, όπως υπονοεί και ο συνάδελφος, είναι αρκετά βασανιστική διαδικασία. Πρέπει να περιγράψεις σε ένα χαρτί μπροστά σου του φορέα που θες να προσομοιώσεις και μετά να κάνεις εισαγωγή κόμβο-κόμβο, μετά γραμμικά και μετά επιφανειακά στοιχεία. Ψάξε για παραδείγματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΑΠΘ http://edusoft.civil.auth.gr/. Καλό κουράγιο!
  5. Το pushover έχει στηθεί με σωστά βήματα, δεν μπορεί όμως να θεωρείται πλήρες αυτή τη στιγμή. Όχι βέβαια πως μπορεί να θεωρείται πλήρες κανένα άλλο, από ελληνικό οίκο... Σύντομα θα έχουμε καλά νέα για το pushover του strad και την μετεπεξεργασία των αποτελεσμάτων του, όπως μου είπαν. Αναμένουμε.... Πάντως με ΚΑΝΕΠΕ, για να φτάσεις να κάνεις pushover θα πρέπει να έχεις δώσει μια περιουσία σε εργαστηριακά κλπ της τεκμηρίωσης, οπότε μάλλον αυτό είναι το τελευταίο που θα μας νοιάζει..
  6. Στην περίπτωση που περιγάφεις η μάζα είναι κατανεμημένη όπως την έχεις εφαρμόσει στο μοντέλο, δηλαδή καθ' ύψος της τοιχοποιίας και στο επίπεδο των πλακών. Όπου δηλαδή βρίσκει το πρόγραμμα φορτία τα οποία πρέπει να λάβει υπόψη στη δρώσα μάζα (mass source) εφαρμόζει και δύναμη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.