Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikolakos

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nikolakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. το έντυπο που είναι, αν το έχετε θα με σώζατε....το χρειάζομαι αύριο
  2. η εξωτερικη σκαλα παει λοιπεσ παραβασεις ή δομηση?πιστευω δομηση ,απο την αλλη ο νομος λεει οτι δεν ειναι κλειστοσ χωροσ παει λ.π. και η σκαλα δεν ειναι κλειστος χωρος.....αντε βρεσ το
  3. thx και εγω αυτη τη γνώμη έχω απλά αναρωτιόμουν μηπως επρεπε μόνο τα τμ τισ μίας κάθετης να συγκρίνω...σε λίγο θα γίνουμε και συμβολαιογράφοι
  4. καλησπέρα, σε γήπεδο εκτός σχεδίου με 2 κάθετες ιδιοκτησίες. τις υπερβάσεις τις συγκρίνεις με τις επιτρεπόμενες όλου του γηπέδου ή του ποσοστού που αναλογεί στη μία κάθετο ιδιοκτησία?
  5. έχετε καταλάβει οτι το παίζουμε τρελογιατροί και ο καθένας έχει κάνει τη δική του διάγνωση. ούτε τα λεγόμενα του τεε με το υπεκα δε ταιριάζουν, ουτε καν των τηλεφωνητών του τεε μεταξύ τους.
  6. όσοι έχουν κάνει αρχική υποβολή κ ήταν να πληρώσουν παράβολο μέχρι 30/11 πάνε κ αυτοί μέχρι 30/12 για την πληρωμη παραβολου?
  7. που την ειδεσ την απαντηση τησ λεμπεση γιατι αυτη λεει και στο βιντεο οτι τα 15μ πρεπει να μπαινει στο δ!!! αστα και τρεχω τωρα με τις ζωνεσ ασφαλειας 15 μετρα, που και παλι παραλογο το βρισκω nikolakos, on 26 November 2011 - 15:39, said: σε εκτος σχεδιου με οικοδομικη αδεια λυομενου με οικοπεδο < 4000 τμ, πιστευετε οτι πρεπει να λαμβανουμε τα 15 μετρα ως παραβιαση πρασιας ή αποστάσεις Δ?? αν ναι, γιατι να μη παιρνουμε και υπέρβαση δόμησης, κάλυψης? & με τι όρους δόμησης θα παιρνουμε υπερβασεις??ειναι άδικο να παίρνεις υπέρβαση με διατάξεις εκτός σχεδίου αφού ο ιδιοκτητης μετα τα 10 χρονια, θα πρέπει να κανει αγορα ωστε να συμπληρωσει τα 4 στρεμματα!!! και να δικαιολογησει το αυθερετο του. πιστευω οτι τετοιες περιπτωσεις πρεπει να πηγαινουν χωρις υπερβαση δομησης, καλυψης, πλαγιων αποστασεων, Δ. ειδικα οταν το οικοπεδο ειναι <4000 τμ τι λετε εσεις?? Συμφωνώ και υπάρχει και αντίστοιχη τοποθέτηση της Λεμπεση. Δεν παίρνεις συντελεστές παραβίασης σε μη άρτια και οικοδομήσιμα.
  8. και σε ποιο νομο λεει αυτες τις αποστασεισ? και σε αυτο που ρωταω πανω θα θελα απαντηση? το βρηκα αστο χαχαχαχα γλεντια που εχουμε
  9. για οσα δε πανε με 4014 το λεει ο νομος αρθρο 23 κορυφογαμμη, δασικα...κτλ δε λεει κατι για εκτος και αποστασεις απο αξονα οδου αλλη ειναι η ερωτηση η λεμπεση συμπεραινει οτι η αποσταση 15 μετρα, που συμφωνει οτι δεν ειναι δ για τα εκτοσ, πρεπει να μπαινει σαν δ. δεν υπαρχει καποια εγκυκλιος ομωσ για αυτο!!! και αν ειναι ετσι για τι να μη βαζω και υπερβαση δομησης , καλυψης?
  10. μαλλον εννοεις για εκτος σχεδιου σε κοινοτικους επαρχιακους δρομους. δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο
  11. 1. δεν πανε με 4014 οταν δεν εχεις αποστασεις απο αξονα δρομου. συγνωμη δε το καταλαβα, τι εννοεισ?
  12. σε εκτος σχεδιου με οικοδομικη αδεια λυομενου με οικοπεδο < 4000 τμ, πιστευετε οτι πρεπει να λαμβανουμε τα 15 μετρα ως παραβιαση πρασιας ή αποστάσεις Δ?? αν ναι, γιατι να μη παιρνουμε και υπέρβαση δόμησης, κάλυψης? & με τι όρους δόμησης θα παιρνουμε υπερβασεις??ειναι άδικο να παίρνεις υπέρβαση με διατάξεις εκτός σχεδίου αφού ο ιδιοκτητης μετα τα 10 χρονια, θα πρέπει να κανει αγορα ωστε να συμπληρωσει τα 4 στρεμματα!!! και να δικαιολογησει το αυθερετο του. πιστευω οτι τετοιες περιπτωσεις πρεπει να πηγαινουν χωρις υπερβαση δομησης, καλυψης, πλαγιων αποστασεων, Δ. ειδικα οταν το οικοπεδο ειναι <4000 τμ τι λετε εσεις??
  13. τι δομηση επιτρεποταν τοτε βδ 15-6-68 ?δεν ειχε σδ?
  14. Πότε θα βάλουν στο λογισμικό, τις λοιπές παραβάσεις με συντελεστή παλαιότητας? δε μπορώ να καταθέσω. Είναι τόσσο άχρηστοι???????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.