Μετάβαση στο περιεχόμενο

nmanos

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nmanos

  1. Συνάδελφοι το πρόστιμο μπορεί κάποιος να το πληρώσει και ηλεκτρονικά? Ή πρέπει να πάει σε τράπεζα ή ΕΛΤΑ για να παραλάβει απόδειξη? Ευχαριστώ
  2. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τις ημέρες που δέχεται η Πολεοδομία Περισσού κατάθεση φακέλων Ν3843/10? Αυτές τις ημέρες δέχονται ή αναμένουν νέα εγκύκλιο?
  3. Γλυφάδα επίσης δεν δέχονταν για κατάθεση σήμερα, εν αναμονή του ΦΕΚ. Επίσης, δεν θα δέχονται αυτή την Τετάρτη και Πέμπτη 2-3/3 λόγω τακτοποίησης του αρχείου.
  4. συνάδελφοι τι συμβαίνει στην περίπτωση όπου ένας ιδιοκτήτης έχει χρησιμοποιήσει κοινόχρηστο χώρο πυλωτής? απαιτείται συγκατάθεση/ υπεύθυνες δηλώσεις από τους υπολοίπους ιδιοκτήτες της οικοδομής ή κάτι άλλο?
  5. Απ οτι φαίνεται πολλοι λίγοι το εχουν επιχειρησει μιας και κανεις δεν απαντησε οτι εχει αποστειλει ταχυδρομικως προσφατα και εχει λαβει Αριθμο Πρωτοκ. Αν οι νεες εγκυκλιοι ήταν σαφής δεν θα είχε ο κόσμος απορίες.Την άποψη τους πολλοί τη λένε,αλλα είναι έξω απο το χορό.
  6. Η ταχυδρομική αποστολή φακέλων ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου? καποιος να το έχει επιχειρήσει και να έχει πάρει αριθμ. πρωτοκόλλου 2011?
  7. Η ταχυδρομική αποστολή φακέλων ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου?
  8. Παρακαλώ κάποια νεότερη πληροφορία για την πολεοδομία Αιγάλεω?? Τελικά μήπως συμφέρει η αποστολή ταχυδρομικώς μερικών φακέλων σε κάποιες συγκεκριμένες πολεοδομίες ή η ταλαιπωρία υφίσταται σε κάθε περίπτωση? Ευχαριστώ
  9. καλησπερα συναδελφοι. Να ρωτήσω πότε γίνεται η διαδικασία της περαίωσης για την περίπτωση των 10 δόσεων? Μόλις ο πελάτης ολοκληρώσει όλες τις δόσεις του ή προσκομίζει κάποιο αποδεικτικό μόλις πληρώσει την πρώτη δόση (έως 28/2/2011)??
  10. Καλημέρα, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για την Πολεοδομία Αιγαλέου? Χρειάζεται αναμονή ημερών για παραλαβή αντιγράφων σχεδίων από το αρχείο? Επίσης η διαδικασία της κατάθεσης γίνεται και χωρίς ραντεβού?
  11. H απόφαση/δήλωση για την αποπληρωμή του προστίμου με δόσεις ή εφάπαξ γίνεται στην πολεοδομία με την παραλαβή του προστίμου ή ο ιδιοκτήτης μπορεί να αποφασίσει εώς ότου πάει στην τράπεζα? μπορεί κάποιος εάν θελήσει να πληρώσει πχ σε 5 δόσεις το πρόστιμο ή ισχύουν αναγκαστικά οι 10 δόσεις?
  12. καλημέρα σας, οι δόσεις του προστίμου για κατοικία, πέραν του ότι πρέπει να είναι ισόποσες, πρέπει να καταβάλλονται και σε ίσα χρονικά διαστήματα ή όποτε θελήσει ο ιδιοκτήτης μέχρι τις 28/10/2012? Επίσης μπορεί να οριστούν λιγότερες δόσεις, πχ6, ή υποχρεωτικά όταν μιλάμε για δόσεις θεωρούμε τις 10? Ευχαριστώ.
  13. καλημέρα σας. έχω μια ερώτηση που προέκυψε στην πολυκατοικία μας: είναι υποχρεωμένος ο εργολάβος της πολυκατοικίας αλλά να έχει εγκαταστήσει εξ αρχής ανιχνευτή φυσικού αερίου και βαλβίδα. Ενημερώνω οτι κάτι τέτοιο δεν ειχε συμβει, αλλά τώρα ζητείται απο την εταιρεία.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  14. Καλημέρα συναδελφοι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στις περιπτώσεις μηχανικών άνω της δεκαετίας η ελάχιστη αμοιβή βγαίνει όντως κάτι λίγο παραπάνω από 286,01Ε. Πχ η ωριαία εργασία μηχανικού για 3,34 ώρες έχει τιμή μονάδος πχ 300 και βγάζει αμοιβή με φπα 286,59Ε. Και τι γίνεται στην περίπτωση αυτή όταν ήδη έχει κοπεί ΦΕΜ 23,25Ε (δηλ για αμοιβή 232,53Ε)??
  15. Από την πολεοδομία έμαθα ότι χρησιμοποιούμε τον ΣΔ της περιοχής (Ο.Τ.), άρα το 1,00
  16. Κι εγώ "Τύπος Ενέργειας: Έγκριση" με ΕΦΔ Εθνική τράπεζα, κατάθεση 19/08/2010 και με παρατηρήσεις για γνήσιο υπογραφής στην Υ.Δ.
  17. Σε πολυκατοικία με συντελεστή δόμησης 1,00, γίνεται μεταφορά Σ.Δ. και τελικώς βγαίνει έμμεσος Σ.Δ. οικοπέδου= 1,188. Ποιον χρησιμοποιώ για τις γνωστές διαιρέσεις των αιτήσεων? Ευχαριστώ εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.