Μετάβαση στο περιεχόμενο

tipouik

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

tipouik's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό ισχύει για την Αττική. Για την υπόλοιπη Ελλάδα?
  2. Συνάδελφοι, για μελέτη καινούργιας κατοικίας για πελάτη που θα είναι η πρώτη του κατοικία πληρώνεται το ΦΠΑ της μελέτης από τον ιδιοκτήτη?Ευχαριστώ Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  3. Συνάδελφοι έχει κανείς τους νέους όρους δόμησης της Ν. Ιωνίας στο Βόλο?
  4. Συνάδελφοι: Οι αμοιβές υπολογίζονται με 110Ε/μ2, και οι πληρωμές στην Εθνική γίνονται με βάση αυτό. Η πολεοδομία κατά τον έλεγχο δεν μπορεί να σου κάνει παρατήρηση αν της πας και υπολογισμούς με 44Ε/μ2. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να έχουν γίνει όλες οι πληρωμές. Δέχεται και αμοιβές με 44Ε/μ2 για έλεγχο των περιπτώσεων που ανέφερε ο Χάρης.
  5. Συνάδελφοι επιστρέφω στο θέμα υπολογισμού αμοιβών τοίχου αντιστήριξης. Μετά τον υπολογισμό αναλυτικού προυπολογισμού με ΑΤΟΕ, υπολογισμό προυπολογισμού αρχιτεκτονικών, στατικών, τεύχους και χρονικού, πως θα υπολογίσω αμοιβές? Το site του ΤΕΕ δεν έχει αντίστοιχη καρτέλα για τοίχο αντιστήρηξης. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  6. Συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Γιατί το Fespa προτείνει την επιλογή κτήριο...οπλισμοί....διάμετροι κυρίου οπλισμού πεδίλων επιτρέπει την τιμή Φ10? Ο ΕΚΩΣ επιβάλλει minΦ12/max15 (παρ. 18.6.2) Ευχαριστώ.
  7. Συνάδελφοι ξέρει κανείς πως υπολογίζεται η αμοιβή τοίχου αντιστήριξης? Ναι μεν υπολογίζουμε αναλυτικό, αλλά στο ΤΕΕ δεν υπάρχει ΄΄χώρος΄΄ τοίχου αντιστήριξης. Δεν μπορεί να υπολογιστεί η αμοιβή. Και δεύτερον, έστω οτι σε μια άδεια οικοδομής, όλες οι μελέτες γίνεται από έναν μηχανικό ακτός από μίας. Πως βγαίνει ετολή πληρωμής για αυτήν την μία που είναι κάτω του ελαχίστου 5000λ?Πρέπει μόνο με την διαδικασία fax στο ΤΕΕ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.