Μετάβαση στο περιεχόμενο

maki

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    αθηνα

maki's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστω για αμεση αποκριση ....καπου τα χα μπλεξει... οκ τωρα
  2. ευχαριστω πολύ για την απάντηση, αυτό θα κάνω... αλλά ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή στη συγκεκριμένη εργασία δεν πειραξα καθόλου τις αμοιβες απο τις νόμιμες, δηλαδή δεν έβαλα έξτρα πληροφορία σχετικά με συμφωνηθείσα κλπ, οπότε ό,τι βγήκε ήταν από το σύστημα μόνο του και δεν καταλαβαίνω πώς....
  3. η αμοιβή για τοπογραφικο αδειας (νομιμη κ συμφωνηθεισα ιδια)= 445,19 ευρω, το φπα που της αναλογει (23%)= 102,39 στην εντολη πληρωμης του τεε βγαινει: "υπολοιπο αμοιβης"=445,19, "υπολοιπο φπα"= 95,49 τί δεν παει καλά? εχω κάνει κάτι λάθος? παρακαλώ βοηθήστε με σε αυτό
  4. δεν γίνεται- με τον ν3843 - μόνο με κανονική άδεια αν το θέλουν...
  5. 2 ιδιοκτησιες- 2 φακελοι, ποιο το θεμα σου ακριβως?
  6. +χωρις περιορισμο στον αριθμο φακελων- βλεπε εισαι 5ος αλλα 55ος σε φακελο!-κεφι (αιγαλεω) -στον περισσο μεχρι 5
  7. περισσος αυθημερον ολα, αλλά πας πρωι (δηλ. νύχτα)
  8. ναι αλλά οι επιβαρύνσεις του εκτος παν πακετο με τις χαμηλες τιμες ζωνης που του αντιστοιχουν, οποτε μια ή αλλη? κι όσο περί δικαιοσύνης, πασο- κολοκυθόπιττα.
  9. κι σε δικούς μου πελάτες κάναν λάθος υπολογισμό προστίμου το οποίο διαπίστωσαν αφού το πλήρωσαν! αν δεν έχει πληρωθεί, πολύ εύκολα ζητάς έκδοση νέου προστίμου επιτόπου στον υπάλληλο που έκανε το λάθος αν έχει πληρωθεί υπάρχει εγκύκλιος για τον τρόπο επιστροφής αχρεωστήτως παρακρατηθέντων ποσών κι όσο για το α. θέμα, σε κάθε περίπτωση πας με την ισχύουσα κι όχι με την τότε νομοθεσία, άρα είσαι εκτός κ 30% συν. δηλ αν κάποιος ήταν εκτός κάποτε κ σήμερα είναι εντός το πρόστιμο θα πρέπει να είναι με τους συντελεστές του εκτός? αυτό τότε θα σου φαινόνταν δίκαιο? άλλωστε σ.δ., χρησεις γης κλπ παντου (τ.ε. & υπ. δηλωσ.) δεν βάζεις τα ισχύοντα?
  10. αγαπητοί συνάδελφοι, είμαι νεα μηχανικός και ρωτώ: οικοδομή 30ετίας εκάλη (επαε) πελάτες θέλουν αδεια για βαφή όψεων με χρήση ικριωμάτων, με ταυτόχρονη αντικατάσταση κιγκλιδώματος και να περάσουν μικρο αλλαγές στα κουφώματα που έχουν ήδη γίνει αλλά υπάρχουν αυθαιρεσίες- κλεισιμο σε πλαινή όψη στεγασμένης βεραντας τί κάνω? ας πούμε μελέτη οκ- ορθές προβολές οι όψεις, θολό το πεδίο, αλλά επίβλεψη? γίνεται μηχανικός να πήγε, να έβαψε αλλά να μην είδε? κι αν ζητήσουν κ κατόψεις? εμπλεξα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.