Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vaggelis84

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Vaggelis84

  1. Ειδικά στο 4 έχεις απόλυτο δίκιο! [Παρατήρηση: Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας και ευκρίνειας. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας. Ευχαριστώ] Οκ επιτελους συμφωνησαμε [Παρατήρηση: Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας και ευκρίνειας. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας. Ευχαριστώ] Τελικα κάνεις λάθος . Το cf capacity factor μεταφράζεται λάθος συντελεστης διαθεσημότητας γιατί κάποια site όπως αυτό της http://www.repower.de'>http://www.repower.de αρκετά έγκυρο και ο καθηγητής Καλδέλης με μερικές εκατοντάδες δημοσιέυσεις, τον συντελεστή διαθεσημότητας cf τον λένε συντελεστή φορτίου. Σύμφωνα με τον καθηγητή δεν ξέρω αν τον ξέρεις , ο συντελεστής διαθεσημότητας ισχύει για τις ώρες τις οποίες είναι διαθέσιμη μια ανεμογεννήτρια (όταν δεν γίνονται επισκευές και συντήρηση ) Η ελεταεν το λέει συντελεσή ΄φορτισης και την επόμενη δεκαετία θα φτάσει το 22%. Οπότε .....ειλικρινά περιμένω απάντηση σου σχετικά με το cf Τελικα κάνεις λάθος. Το cf capacity factor μεταφράζεται λάθος συντελεστης διαθεσημότητας γιατί κάποια site όπως αυτό της http://www.repower.de αρκετά έγκυρο και ο καθηγητής Καλδέλης με μερικές εκατοντάδες δημοσιέυσεις, τον συντελεστή διαθεσημότητας cf τον λένε συντελεστή φορτίου. Σύμφωνα με τον καθηγητή δεν ξέρω αν τον ξέρεις , ο συντελεστής διαθεσημότητας ισχύει για τις ώρες τις οποίες είναι διαθέσιμη μια ανεμογεννήτρια (όταν δεν γίνονται επισκευές και συντήρηση ) Η ελεταεν το λέει συντελεσή ΄φορτισης και την επόμενη δεκαετία θα φτάσει το 22%. Οπότε .....ειλικρινά περιμένω απάντηση σου σχετικά με το cf To cf είναι ο χρόνος που δουλεέθι η ΑΓ στην ονομαστική της ισχύη. Δηλαδή για πόσες ώρες μπορεί να δουλέψει στην ονομαστική της ισχύη.... [Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ]
  2. Βασικά φίλε μου, καλά κάνεις και το ψάχνεις έτσι. Προσπαθείς να βρεις το καλύτερο δυνατό. Ούτε χαμάλης να είσαι για πολύ , γιατί οκ θα είσαι λίγο στην αρχή και θες να παίρνεις τα νόμιμα λεφτά και να σου αρέσει. Να μάθεις κάτι. Και αν δε το βρεις, να το περάσεις λίγοτερο κουραστικά. Γιατί να θες δυσκολίες όπως είπε κάποιος παραπάνω; Δε ξέρω κανένα που να θέλει να ζορίζεται. Άλλο δυσκολίες στη δουλειά και άλλο ζόρικη δουλειά αλλά μαθαίνω από αυτό. Μαζί σου είμαι. Από εκεί και πέρα αυτά που διάβασα περί βαρεμάρας ,κοσκινίσματος, τεμπελιάς, μικρού μισθού γιατί αυτό τους αξίζει μου φαίνονται ολίγον έως πάρα πολύ μακρυά από τη πραγματικότητα. Χωρίς να ξέρω θα μπορούσα να πω ότι είναι ή έστω συμπίπτουν με απόψεις ατόμων που σκύβουν το κεφάλι αβίαστα κρίνουν χωρίς να ξέρουν πόσο έχει ασχοληθεί κανείς γι αυτό που ψάχνει ή βάζουν πρακτικάριους σε μηχανάκια και να φτιάχνουν μια ζωή το καφέ. Γενικών καθηκόντων που λέμε. Κάπου είδα και το ρήμα υπακούω; Δε κατάλαβα δηλαδή. Άμα έχεις επιλογές για καλύτερα να κάνεις τον μπιπ και να "υπακούσεις"; Γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σε αυτή τη χώρα. Έλεος δηλαδή. Σα παλιός σε αυτό το θέμα, θα σου έλεγα να το ψάξεις όσο έχεις περιθώρια νόμιμα βέβαια. Και αν δε βρεις το καλύτερο δυνατό, πήγαινε στην επιλογή που έχει τα βασικότερα από αυτά που θεωρείς εσύ ότι θα σου δώσουν εφόδια στο μέλλον. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις αντικείμενο περισσότερο για να μάθεις και κάτι. Αυτά.
  3. Πάνω από 50 τετραγωνικά μέτρα θέλει ΠΕΑ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.