Μετάβαση στο περιεχόμενο

Minas1990

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Πειραιάς
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

919 profile views

Minas1990's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θετικό. Μάλλον δεν θα προχωρήσουν βέβαια σε αλλαγή ούτε των στατικών ούτε των αρχιτεκτονικών καθώς το ποσό τους φάνηκε μεγάλο. Τελευταία ερώτηση, μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω την μορφή των εντύπων παραίτησης του μηχανικού? Είναι μια απλή υπεύθυνη δήλωση και μια τεχνική έκθεση?
  2. Επιπρόσθετα σας ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα ξεκινάω αυτή την αίτηση αναθεώρησης, εκεί υποβάλω την παραίτηση και την σχετική έκθεση του προηγούμενου μηχανικού και μετά ανεβάζω τα αρχεία ανάληψης. Σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει και τροποποίηση αρχιτεκτονικών είτε στατικών συνεχίζω ομοίως σε αυτή την δήλωση, σωστά?
  3. Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ωστόσο, τα συγκεκριμένα τα έχω διαβάσει. Το θέμα μου είναι που καταθέτει την τεχνική έκθεση ο υπάρχων μηχανικός, πχ εγγράφως στην τοπική ΥΔΟΜ, και γω πως κάνω ανάληψη μέσω του e adeies.
  4. Καλησπέρα σας, Επειδή έχω χαοθεί με τις απαντήσεις και την διαδικασία. Έχω μια οικοδομική άδεια(2011) που ο υπάρχων μηχανικός (ΤΕ) πρέπει να παραιτηθεί και θα αναλάβω εξ ολοκλήρου την επίβλεψη και την περάτωση εργασιών (έχουν γίνει μόνο οι εκσκαφές). Που πρέπει να υποβάλει την δήλωση παραίτησης, με την τεχνική έκθεση και τα απαραίτητα παραστατικά για την έως τώρα πληρωμή του? Και μετά εγώ πως αναλαμβάνω το υπόλοιπο?
  5. Καλησπέρα σας, Μήπως γνωρίζει κανείς για τις αποφάσεις νομάρχη περί οριοθέτησης οικισμών βαγίας και μεσαγρού Αίγινας? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Καλημέρα σας, Υπάρχει μήπως καμία ενημέρωση για τις ειδικότητες που θα αναρτούν διαγράμματα? Μίλησα με το ΤΕΕ και μέχρι στιγμής, ενώ στο παρελθόν είχα δικαίωμα να υπογράφω τοπογραφικά, δεν μου επιτρέπεται να υπογράφω σαν απόφοιτος του ΚΑΤΕΕ, ενώ για το δικαίωμα θα εκδοθεί σχετικό Π.Δ. που θα αποσαφηνίζει αυτό. Γνωρίζει κάποιος κάτι περαιτέρω ή έχει κάποια ενημέρωση για τον ορίζοντα ανάρτησης του Π.Δ,? Aν είσαι μηχανικός, συμπλήρωσε την ειδικότητά σου στο προφίλ. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
  7. Απο διανοιξη οδου πχ.... Δηλ, ενα εκτος σχεδιου δεν εχει οικοδομικη και ρυμοτομικη γραμμη? και πως γινεται αρτιος και οικοδομησημος, αν δεν ειναι κ τα παρακειμενα οικοπεδα.....
  8. να ρωτησω κατι μιας που ανοιξαμε το θεμα αναλογισμου? Ειναι δυνατον να συνταχθει μεμονωμενη πραξη τακτοποιησης και αναλογισμου ρυμοτομουμενων οικοπεδων, σε γηπεδα που βρισκονται εκτος εγκεκριμενου σχεδιου πολης?
  9. Καλησπερα σας. Ειμαι φοιτητης Μηχανικος Χωροταξιας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μηπως γνωριζει καποιος συναδελφος τα βηματα για την πραγματοποιηση μιας πραξης εφαρμογης?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.