Μετάβαση στο περιεχόμενο

soumou

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

soumou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας . Θα ήθελα να εκδώσω το εξείς ΠΕΑ καταστήματος με υπόγειο ( αποθήκη ) Και το ισογειο ( κατάστημα ) και το υπόγειο ( αποθήκη ) είναι διαφορετικές οριζόντιες ιδιοκτησίες αλλά λειτουργικά ενωμένες με σκάλα. Θα ενοικιαστεί - πως το αντιμετωπίζω.Βγάζω πέα για το ισόγειο και με επάφή με ΜΘΧ ?
  2. Μία ερωτηση Σε περίπτωση που το ισόγειο είναι κατάστημα και το υπόγειο είναι αποθήκη και εΊναι λειτουργικά ενωμένα , εκδίδω ΠΕΑ για όλη την λειτουργική μονάδα που έχει προκύψει σάν κατάστημα ?
  3. καλησπέρα , Θα ήθελα να μάθω για την περίπτωση μεταβίβασης εκδίδεται ΠΕΑ - τι λόγο έκδοσης επιλέγουμε στο buildingcert ?
  4. Καλησπέρα και απο μένα . Θα ήθελα να ρωτήσω για τις εξής 3 περιπτώσεις . 1.Περίπτωση που δεν υπάρχει λογαριασμός ρεύματος τα τελευταία χρόνια - τι γίνεται ? 2.Περίπτωση που η κύρια κατοικία ενοικιάστηκε μέσα στην χρονιά 2016 - Περιμένουμε το καινούργιο Ε1 ή με το παλιό θα φανεί σαν κενό διαμέρισμα ? 3.Περίπτωση 2 όροφης πολυκατοικίας που ο 1ος όροφος δηλώνεται σαν κύρια κατοικία και ο 2ος όροφος σαν εξοχική ευχαριστώ...
  5. Κύριοι και κυρίες , Ενδιαφέρομαι και εγώ να κάνω μία μονάδα με συναίτερο φυσικά, αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός . Εχει κάνει κάποιος κάτι ή σκοπευει να κάνει για να μοιράσουμε ιδεές ?
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι , στην νομοτέλεια πρέπει να γίνεις συνδρομητής ? Εκτός του παραπάνω απαρχαιωμένου Κανονισμού , υπάρχει κάτι νεότερο ? Γενικά ψάχνω για προδιαγραφές ΔΕΗ , ΔΕΔΔΗΕ για κατασκευή εναέριων δικτύων διανομής ΜΤ , υπάρχει κάτι ? Γνωρίζεται ? Τέλος κάπου διάβασα για το εγχειρίδιο ΕΚΤΔ , αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι .
  7. Έχει κανείς κάποιο σχέδιο από ΔΕΔΔΗΕ του τοιχοιου που εφαρμόζει η χελώνα - μετρητής?
  8. Tα δικα μου διακοπτικα μεσα ειναι Hager, υπαρχει αντοιστιχο λογισμικο απο την εταιρεια ? Μηπως να στοιρηχτω απλα στο γεγονος οτι ειναι μικροαυτοματοι χαρακτηριστηκης C και να προχωρησω με το panel cad ?
  9. To Ik ειναι γυρω στα 0,4kA . Προσπαθησα να σου στειλω ενα πινακα επιλεκτηκοτητας αλλα δεν ειναι δυνατον μεσω του forum.
  10. ok ευχαριστω , δουλευω με το προγραμμα Panel-cad βγαζει εξισου αποτελεσματα εχω βγαλει κανει μια μελετη αλλα δεν ξερω αν το αποτελεσμα ειναι σωστο.
  11. θα μπορουσα να κανω μια συναντηση με καποιον πεπειραμενω μηπως και καταφερω και κανω αυτη την μελετη ? Ευχαριστω πολυ
  12. Σιγουρα χρειαζεσαι ρευμα βραχυκυκλωσεως πρωτα για να ξεκινησεις την μελετη.\ Εν συνεχεια εχω ακουσει οτι οι καμπυλες των διακοπτικων στοιχειων δεν πρεπει να τεμνονται για να ειναι ορθο το κυκλωμα . Αυτο ισχυει ?
  13. ενα απλο κυκλωμα ειναι με 2-3 μικροαυτοματους εχω κανει μια προεργασια με ενα επωνυμο λογισμικο αλλα δεν ξερω αμα τα γραφηματα ειναι σωστα
  14. Γεια σας . Θελώ να κανω μια μελετη επιλεκτηκοτητας πανω στα στοιχεια ενος κυκλωματος ? Γνωριζει κανεις και μηπως μπορει να με βοηθησει ?
  15. για plc τι γνωριζετε.υπαρχει καποιο καλο site να ενημερωθω ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.