Μετάβαση στο περιεχόμενο

zeke

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by zeke

  1. δεν ξερω αν εχει διορθωθει ή αναφερθει ξανά, αλλά ήθελα να ενημερώσω ότι στο συγκεκριμένο αρχείο, στη φόρμα του γενικού συνόλου λείπουν οι στρώσεις δαπέδων (το κελί G90) !
  2. H κατάργηση Θέσης στάθμευσης ΟΙ, όπως φαίνεται και στην αδεια και στο συμβολαιο, πάει σαν Λοιπή Παράβαση;
  3. ρε παιδιά βοήθεια Σε μια μεζονέτα, μία ιδιοκτησια, με όροφο, ισόγειο και 2 υπόγεια, το καθαρό ύψος κάθε ορόφου είναι 0,55μ. περισσότερο από ότι στην Ο.Α.(από 2,85 --> 3,40) Η θεμελίωση έχει γίνει πιο χαμηλά και μόνο η πλάκα του ισογείου είναι στην ίδια στάθμη με την Ο.Α. Το μέγιστο ύψος συμφ. με την Ο.Α. είναι 9μ. από το διαμορφωμένο, στην πραγματικότητα είναι 10,05. Δηλαδή ενώ συνολικά το ύψος του κτιρίου είναι 2,2μ.(0,55μ.*4) πιο πολύ, η διαφορά 10,05-9 είναι 1,05μ. Πως υπολογίζεται αυτη η Υ.Υ; Πρέπει να κάνω Φ.Κ. για κάθε όροφο; Αν το δω συνολικά ποιά τ.μ. (ποια επιφάνεια ορόφου) θα χρησιμοποιήσω στον υπολογισμό του προστίμου; Και ποιά είναι τελικά η Υ.Υ; (Επίσης έχω ΥΔ και εν μέρει ΥΚ στα υπόγεια α και β.)
  4. Άρα νομιμοποιούνται για 30 χρόνια;; ακόμα κι αν πας στο άρθρο 18 μέσω της Κατηγορίας 3 μικρών παραβάσεων (λόγω διαστάσεων) ;
  5. αν η πισίνα έχει εγκατεστημένο σύστημα πυρόσβεσης, ξέρει κανείς πως αυτό αποδεικνύεται ή αν χρείαζεται καταρχάς να αποδειχθεί? ζητείται κάποιο χαρτί ? δεν έχω βρει κάποια αναφορά στον νομο..
  6. Ως τίτλο της άδειας νομιμοποίησης τι βάζω;; Θεωρουσα οτι θα ήταν κάτι σαν "αδεια νομιμοποίησης συμφ. με το άρθρο 26 του Ν.4014" αλλά πρόσφατα στην πολεοδομία Παλλήνης μου είπαν (μηχανικός της πολεοδομίας) ότι πρέπει να είναι "...... με βάσει το 'Αρθρο 22 του ΓΟΚ 85"... παρόλο που εξήγησα ότι ήταν μέσω του 4014 η όλη διαδικασία.. Ξέρει κανεις;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.