Μετάβαση στο περιεχόμενο

ANODOMI

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ANODOMI

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΛΗΡΩΣΗ; ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ , ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ , ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
  2. ΤΟ ΤΕΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ. ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ;
  3. Ο άνθρωπος (όποιας εθνικότητας) που σκαλίζει στα χωράφια παίρνει 30 € το οχτάωρο , δουλεύει 6 ώρες και αν δεν κόψει κανένα χορτάρι δεν έγινε και τίποτα,έχει αφορολόγητο 10000 € περίπου, πληρωμένη την ασφάλεια € του 30 - 3(ασφάλεια)= 27 € καθαρά και δεν έχει και καμία ευθύνη. Εμείς τι κάνουμε; Το ΤΕΕ που είναι; 60€ καθαρά είναι τα δικά μας και όχι 200€
  4. Την ξέρω την ΤΟΤΕΕ συνάδελφε. Παράθυρο στα αρχιτεκτονικά σχέδια 1.20x2.20 , στην επιμέτρηση 1.16x 2.15μ, με 10 ανοίγματα έχουμε διαφορά .Εκεί που μας χρωστάνε θα πληρώσουμε και από την τσέπη μας .Πρέπει να γίνει επιμέτρηση, όσο για το χρέωσε παραπάνω την τιμή την ξέρουν όλοι. Αστο να πάει
  5. Ασχημα είναι. 600 - εφορία - εφκα - ένα άτομο να σε βοήθήσει στην αποτύπωση του κτιρίου και καλά αν είναι διαμέρισμα, αν είναι κατοικία σε οικισμό και πρέπει να αποτυπώσεις όλο το οικόπεδο με τα κτίσματα που σίγουρα δεν θα είναι μόνο η κατοικία για το εξοικονομώ, - έξοδα μετακίνησης.Μπλέξιμο χωρίς αμοιβή είναι τελικά το πρόγραμμα και με όλες τις ευθύνες μέχρι τέλους δικές μας.
  6. 111 σελίδες, ατελειώτο διάβασμα,χωρίς να είμαστε σίγουροι εάν προλάβουμε να ανεβάσει ο καθένας απο μία αίτηση σε κάποιες περιφέρειες ,πριν κλειδώσει το πρόγραμμα.Από σήμερα το πρωί όλοι οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να είναι πρώτοι στις 8/3/2018 που θα κάνω αίτηση. Αδύνατον, και όλα αυτά για 50 ευρώ εκτός της εργασίας. Νομίζω ότι μας δουλευουν.
  7. Απάντηση από το ΕΤΕΑΝ. Αυτό που με προβληματίζει είναι το << εντός φυσικά των ανώτατων επιλέξιμων (ανά κατηγορία) τιμών και έως τον συνολικά εγκεκριμένο προϋπολογισμό>> , το εντός και το (ανά κατηγορία)
  8. Αγαπητέ κύριε, Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από το αρμόδιο Υπουργείο, μπορείτε να κάνετε άλλες παρεμβάσεις (σημ: αλλαγές ,...κλπ) εντός φυσικά των ανώτατων επιλέξιμων (ανά κατηγορία) τιμών και έως τον συνολικά εγκεκριμένο προϋπολογισμό , μεριμνώντας πάντα να επιτυγχάνεται ο ενεργειακός στόχος. Δεν απαιτείται απαραίτητα προσάρτημα από τον μηχανικό αλλά οι παρεμβάσεις - αλλαγές θα πρέπει να αποτυπώνονται στο έντυπο Καταγραφής Παρεμβάσεων-Ολοκλήρωσης Έργου (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Χ). Παράλληλα η επίτευξη του ενεργειακού στόχου επιβεβαιώνεται με το Β ΠΕΑ. Για οποιαδήποτε άλλο θέμα σας συνιστούμε να καλέσετε την ΕΤΕΑΝ ΑΕ (2107450400 ) για παροχή πρόσθετης πληροφόρησης. Σημ1. Ενημερωτικά σας γνωρίζουμε οτι δεν επιτρέπονται 2 συστήματα θέρμανσης. Σημ2. Οι όποιες αλλαγές, θα πρέπει να γίνουν με προσοχή και να πληρούν τις κατευθυντήριες γραμμές ολοκλήρωσης του προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση θα συνιστούσαμε να συμβουλευτείτε για αυτά τα θέματα τον οδηγό του προγράμματος (σημ: υπάρχει στο διαδίκτυο ), για να αποκτήσετε μια πλήρη γνώση ,εφόσον το επιθυμείτε, των διαδικασιών υλοποίησης. Σημ3. Προφανώς χρειάζεται η συνεργασία τόσο με τον σύμβουλο έργου όσο και τον ενεργειακό επιθεωρητή. Παράλληλα θα πρέπει να ενημερώσετε και την τράπεζα ούτως ώστε να γνωρίζει την επιδιωκόμενη αλλαγή αλλά και τον/τους νέους προμηθευτές (λογαρ ΙΒΑΝ ..κλπ) εφόσον υπάρχουν. Χρήζει δε ιδιαίτερης προσοχής αν έχει δοθεί προκαταβολή σε αρχικό προμηθευτή, ο οποίος τελικά δεν θα εμπλακεί στην υλοποίηση του προγράμματος, μια και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επιστραφούν χρήματα στην τράπεζα.
  9. Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.