Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariosste

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    MSc City University London
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

mariosste's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ∆ΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Αθήνα, 21/5/2014 Αριθµ.Πρωτ.: 1084 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέµα: Αποχή από τις Εξετάσεις Ενεργειακών Επιθεωρητών Ο Πανελλήνιος Σύλλογος ∆ιπλωµατούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων εναντιώνεται στη διαδικασία εξετάσεων ανάδειξης Ενεργειακών Επιθεωρητών που αναµένεται να ξεκινήσει τις επόµενες ηµέρες και καλεί τους συναδέλφους να απέχουν από αυτήν. Μία τέτοια διαδικασία ακυρώνει τους ακαδηµαϊκούς τίτλους και είναι η αρχή µίας διαδικασίας πιστοποιήσεων µε φορέα το ΤΕΕ, το οποίο µέσα στα πλαίσια προώθησης των κατευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της απελευθέρωσης των επαγγέλµατος, αναλαµβάνει τη διαδικασία υλοποίησης της πολιτικής αυτής, δηλαδή της αποσύνδεσης του διπλώµατος από την άσκηση του επαγγέλµατος. Όλοι οι τίτλοι σπουδών υποβαθµίζονται σε ένα απλό εισιτήριο για τη διαδικασία των επαγγελµατικών εξετάσεων του ΤΕΕ, χωρίς να έχουν καµία αξία. Οι διαδικασίες αυτές οδηγούν σταδιακά στη δηµιουργία µίας µάζας φτηνού, ευέλικτου και χωρίς δικαιώµατα επιστηµονικού – τεχνικού προλεταριάτου µε µισθούς και αµοιβές πείνας. Γι’ αυτό καλούµε τα Περιφερειακά Τµήµατα, τους Συλλόγους ∆ιπλωµατούχων Μηχανικών και όλο τον τεχνικό κόσµο να απέχουν από κάθε τέτοια διαδικασία υποβάθµισης των σπουδών µας και να εναντιωθούν σε κάθε διαδικασία πιστοποίησης δια µέσου εξετάσεων. Για το ∆.Σ. του Π.Σ.∆.Μ-Η
  2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΚΑ Σε συνέχεια εγκυκλίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας που αφορά στη διαδικασία εξυγίανσης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, αναστέλλεται προσωρινά η ανακοίνωση αποτελεσμάτων ένταξης (λίστα δυνητικών δικαιούχων) για το έργο της «Ενίσχυση δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή». Θα ακολουθήσεις νέα σχετική ανακοίνωση προς ενημέρωσή σας. Για να σας δώ ποιός θα πάει τώρα να δώσει...
  3. mixyak790 το κοντινότερο τμήμα αρχίζει 26 Μαΐου και τελειώνει 30 Μαΐου με κόστος 120 ευρώ (90 ευρώ αν έχεις παρακολουθήσει τα σεμινάρια τηλεκατάρτισης ΝΟΚ και αυθαίρετη δόμηση).. Βέβαια μετά την προσφυγή που κατατέθηκε εναντίων του 4178/2013, κινδυνεύει να κριθεί και αυτός μη συνταγματικός (9 Μαΐου 2014 εκδικάζεται η υπόθεση από το ΣΤΕ). Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει ουσία η παρακολούθηση του σεμιναρίου αυτή την περίοδο που όλα είναι στον αέρα...ίδωμεν!
  4. φταίει και ο διαιτητής. Άμα έβγαζε τις κάρτες όταν έπρεπε δεν θα είχε ξεφύγει τόσο πολύ το πράμα. Απλά βλέπανε ότι η διαιτησία είναι χαλαρή και βγήκαν τα κλαδευτήρια.
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα! Έλαβε κανένας από εσάς κάποιο ειδοποιητήριο? Παρακολουθώ το θέμα και ρωτάω γιατί ετοιμάζομαι να εργαστώ και εγώ υπό αυτές τις συνθήκες (ημιαπασχόληση με μισθό 300 ευρώ).
  6. Υπάρχει κανένας συνάδερφος που να έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο του ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ ‘’ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ & ΑΔΕΙΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ (Ν.4178/2013)’’; (Εισηγητές Μπούτου-Λεμπέση, Σουάνης, Ιωακειμοπούλου). Είμαι νέος μηχανικός και σκέφτομαι σοβαρά να το παρακολουθήσω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει ή απλά είναι πάλι πεταμένα λεφτά. Θα παρακαλούσα κάποιον που το έχει παρακολουθήσει να πει την εμπειρία του αντικειμενικά και κατά πόσο τον βοήθησε πάνω σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς (αν περιέχει δηλαδή και λύσεις πρακτικών θεμάτων όχι μόνο θεωρίες). Ξέρω ότι κάθε συνάδερφος έχει την δική του άποψη επί του θέματος των εν λόγω σεμιναρίων (η οποία είναι σεβαστή) αλλά θα παρακαλούσα να απαντήσουν συνάδερφοι που το έχουν παρακολουθήσει . Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  7. Όταν λέει ότι ΄΄ Τα πρωτότυπα των ανωτέρω δικαιολογητικών, θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στον ΕΦ∆ πριν από την καταβολή της ενίσχυσης'' , εννοεί ότι πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικά; Aν ναι σε ποια διεύθυνση;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.