Μετάβαση στο περιεχόμενο

GeorgeEnv

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.006 profile views

GeorgeEnv's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι φιλε μου εχω δειξει 2-3 και δεν δεχτηκαν καμμια...
  2. Στην Ελλαδα δεν υπαρχει ανταγωνισμος, υπαρχει αθεμιτος ανταγωνισμος και δεν επιβιωνει ο καλυτερος.
  3. Το ιδιο προβλημα και εγω, διφασικο ελαιοτριβειο και δεν ξερουμε τι να κανουμε με τα αποβλητα, η διευθυνση λεει σε πυρενελαιουργειο το οποιο...δεν υπαρχει (τουλαχιστον βορεια ελλαδα). Προτεινα ενα καρο λυσεις, τπτ αυτοι λενε πυρηνελαιουργειο, βρε παιδια δεν υπαρχει τετοιο τι να κανουμε? εχει βρει ακρη κανεις?
  4. Καλησπερα, Μηχ. Περ. εδω, το καλυτερο ανεκδοτο - ειδικοτητα που υπαρχει στην Ελλαδα. Του χρονου γυρναω σε αγροτης, ελπιζω σε κατι καλυτερο με τις γνωσεις που εχω. Καλη τυχη σε ολους
  5. Να ζητησω συγνωμη για τα σχολια απο την συναδελφο, εχθες ειχα τα διαολια μου...δεν φταιει αυτη, φταινε αυτοι που μας θελουνε να μαλωνουμε.
  6. υποκλινομαι στην απειροσυνη της σοφιας σου. Αναισθησια να το πω, σταρχιδισμος, αγνοια, αφασια, ολα μαζι ισως? Κλασικη απαντηση κακου αποφοιτου πολυτεχνειου που επειδη τελειωσε πολυτεχνειο νομιζει οτι επιασε το παπα απο τα...γενια. Ντροπη σου εισαι και συντονιστρια. Δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε φτασει εδω που φτασαμε σαν χωρα, και εχει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δρομο για το πατο ακομα, συνεχιστε ετσι ακαθεκτα
  7. Μα στις ΠΠΔ σου δινει επιλογες οι οποιες ζητανε βιολογικο να κατεβασει τις τιμες σε επιπεδα που θελει βιολογικους κανονικους για τους οποιους δεν υπαρχει σαλιο εκ μερους των ενδιαφερομενων...τι θα γινει δηλαδη πως θα τα διαθεσουμε?
  8. ρε παιδια εχω μια απορια με τους ΠΠΔ, εστω μια βιομηχανια Χ η οποια συμφωνα με τους παλιους Π.Ο. διαθετε τα αποβλητα σε ιδιωτη ο οποιος αναλαμβανε την τελικη δπεξεργασια και διαθεση, τωρα περναει σε ΠΠΔ στους οποιους μεσα δεν δινει την δυνατοτητα να επιλεξω εγω την διαδικασια αυτη παρα μονο να κανω επεξεργασια και διαθεση συμφωνα με τις κατηγοριες που αναγραφει η ΚΥΑ των ΠΠΔ. Η ερωτηση μου ειναι, μπορω εγω να συνεχισω να διαθετω τα αποβλητα με το παλιο τροπο ακομα και αν αυτος δεν αναγραφεται στην Ε κατηγορια περι υγρων αποβλητων στους ΠΠΔ?
  9. Καλησπερα συναδελφοι, εχετε δει συστημα με υπεδαφια διαθεση των λυματων μετα απο κροκιδωση/καθιζηση ?
  10. αααααα οκ , απλα νομιζα οτι ηθελε αυστραλια γιατι ετσι λεει ο τιτλος. σορρυ τοτε ας το ψαξει παντως γιατι και για γερμανια δεν θελει και μπορει να λενε μπαρουφες εδω για να εχουν δουλεια.
  11. ολα αυτα εδω http://www.patriotaki.net/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%91%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-71/%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%91%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-xi%CE%A7-3591/index3.html
  12. μεταφρασμενα ολα τα θελουν, σφραγιδα δεν χρειαζεται, αυτο λενε τα παιδια που εχουν φυγει και ειναι κατω
  13. μεταφραση σκετη και μια υπευθυνη δηλωση, βεβαια παρε ενα τηλεφωνο πρωτα να επιβεβαιωσεις αλλα να ξερεις σε φορουμ σχετικο με μεταναστευση οι αυστραλοι δεν ζητανε, προσεξε ομως τι θα βαλεις γιατι αν μετα δεν παρουσιασεις αυτα που τους εστειλες την &&*#&()( δεν χαριζονται
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.