Μετάβαση στο περιεχόμενο

topografaki86

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by topografaki86

  1. Καλησπέρα! Εγώ έκανα αίτηση στο ΙΚΑ Πανόρμου (δούλευα στην Περιφέρεια Αττικής, για αυτό απευθύνθηκα εκεί) για επιστροφή εισφορών διότι ήμουν ασφαλισμένη κι εγώ και στα δύο ταμεία (ΤΣΜΕΔΕ και ΙΚΑ). Μετά από 2,5 μήνες περίπου μου έστειλαν ένα συστημένο όπου ακυρώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές που αντιστοιχούν σε υπάλληλο γραφείου και τις αντικαθιστούν με τις εισφορές που αντιστοιχούν σε μηχανικό. Ωστόσο, για το θέμα της επιστροφής δεν είχα καμία ενημέρωση.
  2. Ωστόσο για να είναι κανείς σίγουρος ότι το ΤΣΜΕΔΕ ενημερώνεται εμπρόθεσμα για την συναλλαγή, θα πρέπει η πληρωμή μέσω web banking να γίνεται τουλάχιστον 2 με 3 μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας πληρωμής.
  3. Ούτως ή άλλως σε 2 χρόνια το πολύ το ΤΣΜΕΔΕ θα είναι πλήρως ενοποιημένο με το ΙΚΑ, οπότε δεν θα τίθενται τέτοια θέματα.
  4. Στις αρχές του 2014 διαγράφτηκα από το ΤΕΕ αναδρομικά από το 2012 όπου είχα απλήρωτες εισφορές, ωστόσο δεδομένου ότι ήμουν τυχερή και βρήκα δουλειά χρειάστηκε να επανεγγραφώ και μετά από δύο μήνες από την αίτησή μου γράφτηκα και πάλι στο ΤΕΕ αναδρομικά από το 2012, αφού το ΤΣΜΕΔΕ δεν είχε προχωρήσει στη διαγραφή μου και οι οφειλές μου στο Ταμείο όλο και αυξάνονταν εν αγνοία μου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.