Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikos_PM

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Nikos_PM

  1. Καλησπέρα σας, σχετικά με το 1ο ερώτημα του συναδέφλου, δεν έχω εντοπισει κάπου να απαγορεύεται το γωνιακό (που να αφορά 2 όψεις) έρκερ. και σχετικά με το 3ο ερώτημα θεωρώ ότι αν είμαστε εντός Δ και λοιπών προδιαγραφών μπορεί να υπολογιστεί στη δόμηση ως κλειστός χώρος. σωστά;
  2. Μια ερώτηση. Προς τακτοποίηση Κατοικία χωρίς οικοδομική άδεια (κατηγορία 5) και ύπαρξη αυθαίρετου στεγάστρου. το στέγαστρο εκτός απο αναλυτικό τι κατηγορία δηλώνεται? 3 ή 5?
  3. Συγγνώμη για το λίγο εκτός θέματος αλλά μια ερώτηση και από μένα. σχετικα με την τακτοποίηση (ν.4178/13) ακινήτων σε μη άρτια μη οικοδομήσιμα οικόπεδα ισχύει ό,τι και στον 4014/11? Γτ είναι λίγο γενικό το κομμάτι σχετικά με την "τράπεζα γης".
  4. Καλημέρα, μια ερώτηση και από μένα. σχετικα με την τακτοποίηση (ν.4178/13) ακινήτων σε μη άρτια μη οικοδομίσημα οικόπεδα ισχύει ό,τι και στον 4014/11?
  5. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την "διαμερισμάτωση" και τ σύστημα του ΤΕΕ. δηλώνουμε η' όχι τ.μ. σαν παράβαση στο κελί των ΚΧ χωρίς ΥΔ,ΥΚ και ΥΥ (βέβαια αν δηλώσουμε τ.μ. :το προστιμο >500ευρώ)...λογικά όχι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.