Μετάβαση στο περιεχόμενο

bilya63

Members
  • Περιεχόμενα

    141
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

bilya63 last won the day on Απρίλιος 17 2018

bilya63 had the most liked content!

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bilya63's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

56

Φήμη στην κοινότητα

  1. προσωπικά το μαθα μονος μου πάνω σε έργα. Οταν είμαι ικανοποιημένος με ενα κομματι παω στο επομενο κτλπ. Θέλει αρκετά μεγάλη τριβή γενικά να ξερεις. Πχ εγώ ήθελα λογο πολλαπλών έργων να χω καλό Gantt Tree με συγκεκριμένους χρωματισμούς, milstones ktlp. Το λιωσα μεχρι να το φτιαξω όπως θέλω, μετά πηγα στα resources k ta global resources με pools, τώρα θέλω να βρω ευκαιρία για το οικονομικό κομμάτι. Προσωπικά οπως κ στα περισσότερα προγράμματα, πρώτα μαθαίνω μέχρι ενα σημείο οτι μπορώ κ μετά αν βρω κανα μεγάλο σεμινάριο δωρεάν το τσεκάρω να μαθω το εξτρα ή άλλες δυνατότητες.
  2. Υπάρχουν απειρα βίντεο στο youtube που ανάλογα τι θες να κανεις είναι πολύ καλά. Αν ψάχνεις κατι πιο συγκεκριμένο πχ κοστολόγηση, resources κτλπ απλά βρες βίντεο γι αυτά κ οχι γενικά που απλά λένε τα τυπικα.
  3. Αρκετά αόριστο αυτό. Τι θες να μάθεις ακριβώς?
  4. Ας φτιαχτεί πρώτα σωστο πλαισιο (κ κουλτούρα) συντήρησης κ τακτικού ελέγχου, μετά σωστός έλεγχος κατα την κατασκευή κ μετά βλέπουμε τις μελέτες.
  5. Απλά αγοράζεις την AEC κ τα χεις όλα με τα μισά λεφτά. .Οι περισσότεροι δεν χρειάζονται κάτι περα απο το lt που χει κανα 500αρι
  6. Πραγματικά γιατί όχι? Μεγάλο σχολείο το εξωτερικό γενικά κ δη στις κατασκευές. Θα δεις μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση που μόνο καλό θα σου κάνει.
  7. Κρατήστε μικρό καλάθι για τους Ρομά. Ένας σε κανάλι της Πάτρας είπε είχαν συνεννοηθεί με την εταιρεία να μαζέψουν τα σίδερα. Αν θέλει το ΤΕΕ κ το κράτος να μπει ενα στοπ στα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας κ σε ολο αυτό το τριτοκοσμικο πανηγύρι ας κόψει @@@@ τώρα κ στην ΑΒΑΞ κ στην Ολυμπία Οδο. Ασχολιαστο οτι πρόκειται για γέφυρα 20 ετών. Ασχολιαστο ότι δεν κάνουν κατεδάφιση κ δεν έχουν σχέδιο καν πως θα το κάνουν αποτι φαίνεται.
  8. Αν δουλεύετε κ autocad συμφέρει η aec collection που περιλαμβάνει κ την πλήρη έκδοση καθώς κ καμια 10αρια άλλα οπως civil 3D, recap ktlp
  9. Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει καπου επίσημα inspection guidance οπως στο ΗΒ πχ? Γιατί αν δεν υπάρχει αυτό πως θα αξιολογούνται τα σφάλματα, πως θα αξιολογούνται οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ποιος θα θεωρείται οτι έχει εμπειρία σε κάτι που δεν εχει ξαναγίνει στην χώρα οργανωμένα?
  10. Θα βάλουν τους έξυπνους σενσορες που σχεδιάζει το ΤΕΕ κ όλα καλά. /S
  11. Το rhino κ το max είναι καθαρά 3D modelling λογισμικά με το καθένα να χει διαφορετικό βάθος στο τι κάνουν. Το Revit είναι BIM λογισμικό με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία απο τα υπόλοιπα κ το κλασικό CAD. Όλα κάνουν rendering, όλα μιλάνε μεταξύ τους το θεμα είναι εσύ με τι θες να ασχοληθείς.
  12. 3 εντελώς διαφορετικά λογισμικά μεταξύ τους, οπότε δεν υπάρχει σωστή/λάθος απάντηση.
  13. θες να ανεβασεις μια φωτο να δουμε πως το χεις. Θεωριτικα, με alignment στον αγωγο κ μετα με profile view
  14. Το καθε πρόγραμμα εχει σκοπό συγκεκριμένο απλά τυχαινει κ έχεις ενα περίγραμμα που βγαίνει εύκολα στο AutoCAD. Με κανονικο τοπογραφικό με χιλιάδες σημεια κ διαφορετικά υψόμετρα σε καθε ένα, δεν θα μπορούσες να υπολογίσεις τπτ με ακρίβεια στο AutoCAD. Το revit δεν προορίζεται για τοπογραφικά
  15. To Civil 3D ειναι εκδοση του autocad οπως το architecture px δεν παιζει να βγάλει αλλα αποτελεσματα [δες φωτο παρακάτω]. To Civil 3D ειναι πολυεργαλειο για τοπογραφικά, χωματουργικά, οδοποιία κτλπ. Τώρα το revit ποτέ δεν το προοριζαν ως τοπογραφικό εργαλείο αλλη ειναι η δουλεία τους κ ειναι αρκετά καλή πιστεύω σε αυτό που κάνει. Το topography ειναι κυρίως για visual στο revit. κάνοντας πειράματα με civil 3d κ revit συμπεραίνω οτι καπου κανει triangulation την επιφανεια κ την βγαζει λάθος γιατί αν την απλοποιήσω στο civil 3D [αφαιρεσε δυο σημεία ουσιαστικά] βγάζει λιγότερα τετραγωνικά το revit.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.