Jump to content

thanasis e.

Members
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Λάρισα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

3,533 profile views

thanasis e.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

 • Reacting Well Rare
 • Helpful Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

5

Reputation

 1. Τελευταία προσφορά 1350 ε μόνο ο δέκτης.

 2. Προσφορά 1300€

  1. thanasis e.

   thanasis e.

   το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι 1500 ευρώ μόνο ο δέκτης χωρίς παρελκόμενα και χωρίς τιμολόγιο

 3. Προσφέρω 1400 ε δίχως απόδειξη αν σ' ενδιαφέρει.

  Ευχαριστώ.

 4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Όντως είμαι ανάμεσα στο phantom 4 rtk και το standard. Fixed wing δεν τα ακουμπάω. Επειδή τα επιδοτούμαι μπορώ να αγοράσω και τα 2 αλλα οι απόψεις διίστανται όσον αφορά το rtk σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Επισης εννοείται οτι σε κάθε περίπτωση θα χρησιμοποιώ φωτοσταθερά και σημεία ελέγχου απλά πιστεύω πως το rtk θα μου χρειαστεί σίγουρα κάποια φορά σε ένα δύσβατο μέρος.
 5. Καλησπέρα σε όλους. Δεν βρήκα κάποιο άλλο σχετικό τοπικ οποτε αποφάσισα να κανω εδώ κάποιες ερωτησεις καθώς βλεπω οτι υπάρχουν αρκετοί εμπειροι στο θέμα. Επιδοτούμαι από πρόγραμμα επιδότησης εσπα και πρόκειται να προβώ σε αγορά drone. Δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία ως τώρα σε τέτοιου είδους αποτυπώσεις οπότε οτιδήποτε από εσάς θα με βοηθούσε . (βιβλιογραφία , οτιδήποτε ως συμβουλή) Θα ήθελα καθοδήγηση όσον αφορά κάποιο πλήρες πακέτο για να ξεκινήσω. Επισης αξίζει να επενδύσω σε rtk drone ? το θεωρώ πιο ασφαλές απ τη στιγμή που δεν είμαι έμπειρος. Με την κατάλληλη εργασία μπορώ να πάρω τα ίδια αποτελέσματα και απο απλο rgb και από rtk? ευχαριστώ πολύ
 6. καλημέρα σας. Έχω αναλάβει τη σύνταξη ενός τοπογραφικού ενός αγροτεμαχίου. Το τοπογραφικό είναι για μεταβίβαση. Στην περιοχή του ακινήτου έχει κυρωθεί μερικώς ο δασικός χάρτης. Εντός του αγροτεμαχίου υπήρχε έκταση ΔΑ 1200 τμ για την οποία έχει υποβληθεί αντίρρηση και τώρα στον κυρωμένο χάρτη το δασικό τμήμα φαίνεται ως "τρύπα". Τι γράφω στην υπεύθυνη δήλωση για δασική έκταση επί του τοπογραφικού? Ότι αποτελεί ή όχι δασική έκταση? Σκέφτηκα να πάρω πιστοποιητικό από διεύθυνση δασών όπως γράφει ο νόμος αλλά Από τη διεύθυνση δασών μου απαντάνε πως δεν δίνουν πιστοποιητικό εφ' όσον δεν έχει κυρωθεί ο χάρτης. Εν τέλει μπορεί να μεταβιβαστεί ή όχι?
 7. Συνάδελφοι καλημέρα. Στα τοπογραφικά συμβολαίου μου ζητείται συχνά να βεβαιώσω εάν το τεμάχιο είναι εντός ή εκτός πολεοδόμησης. Ξεκάθαρη απάντηση απ το τι σημαίνει αυτό δεν έχω πάρει ούτε από συμβολαιογράφο ούτε από εφορία. Το μόνο που μου απαντάνε είναι ότι η βεβαίωση αφορά το αν πολεοδομείται γιατί μ αυτό τον τρόπο ανεβαίνει η αντικειμενική του. Θα ήθελα μια γνώμη από κάποιον πιο έμπειρο για το τι βεβαιώνει σε κάθε περίπτωση. Δηλαδή τα αγροτεμάχια είναι εκτός πολεοδόμησης και τα οικόπεδα είναι εντός; Στους οικισμούς χωρίς σχέδιο τι βεβαιώνουμε? ευχαριστώ.
 8. Δες αυτα που σου ειπε ο συνάδελφος απο πανω. Το canavos μια χαρα δουλευει. Για τι εκταση μιλαμε? Απο αυτο εξαρτάται η κλιμακα εκτυπωσης (όχι παντα αλλά στην περίπτωση σου λογικα ναι)
 9. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το georefimg απο τα downloads. Αν εχεις το tiff και το αρχείο shapefile της γεωαναφοράς στον ίδιο φάκελο στο παει αυτόματα στη σωστή θέση.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.